Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Czy ktoś organizował malutkie wesele we własnym ogrodzie/domu? Jak rozwiązujecie kwestię jedzenia i sprzątania? Zatrudniacie kogoś do obsługi kelnerskiej? Interesują mnie wszelkie kwestie praktyczne, nie wiem od czego zacząć
dekoracje wymyślałam sama, w aranżacji pomogli przyjaciele i rodzina. Miałam pana, który grillował i dbał o to żeby jedzenie było w bemarach (mięso na grilla sami przygotowaliśmy, dodatkowo zamówiliśmy kilka gotowych dań - pan jest z koła gospodyń wiejskich i świetnie wszystko ogarnął, jedzenie było bardzo dobre). Dodatkowo była zupa gulaszowa. Mieliśmy też barmana - ale drugi raz bym go nie brała, tylko postawiła wszystko na stole z przepisami na gotowe drinki. Do tego DJ. Mieliśmy też słodki stół z makaronikami, monodeserami i piękny tort - to akurat był prezent od mojej przyjaciółki, która tym się zawodowo zajmuje.