Sneakersy

Hej. Dziewczyny doradźcie proszę. Czy te sneakersy beda dobrze wyglądać w stylizacjach wszelkiego rodzaju ? Przykładowo:
1.dżinsy,T-shirt, marynarka
2. Dżinsy, bieliźniany top, ramoneska
4. trencz
5. Dżinsy i koszula
6. Sukienka ( akurat nie widzę się w nich i sukience, ale skoro już pytam to chętnie i taką opinię przeczytam)
Dlaczego je wybrałam?
Nie lubię butów sportowych skórzanych czy skóropodobnych - wolę materiałowe, mierzyłam w sklepie, czuję się w nich dobrze, kolor uniwersalny i podoba mi się czarny dodatek. Moje wątpliwości dotyczą tego czy nie są to buty hm… za sportowe ?
481259511_9584880434903598_5643686514982541931_n.jpg

Moim zdaniem te buty są zdecydowanie sportowe. Co kto lubi, ale ja bym ich nie połączyła na pewno z sukienką (chyba że typowo sportową). Bieliźniany top, trencz czy marynarka też mi nie pasują. Jeśli już chcesz iść w takie sportowe buty łączone z czymś bardziej eleganckim, to szukałabym takich o jednolitym kolorze (np. białe, czarne, beżowe zależnie z czym będziesz łączyć) i o bardziej prostym kształcie.

A jakbyś chciała zrobić nowe zakupy i uzupełnić garderobę na wiosnę, polecam stronę https://shopngo.pl/ Znajdziesz tutaj informacje o aktualnych promocjach w sklepach :)

Ostatnia edycja:
Powrót