Sklepy do 13Zapomniałam kupić szampana![]()

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Sklepy do 13Zapomniałam kupić szampana![]()
Hejka!Cześć wszystkim
No to muszę jeszcze lecieć, ale jak coś to dziękujęSklepy do 13Jakby co podzielę się swoim
![]()
HejaHejfajnie, lubię fora. Posty nie giną i są poukładane tematami. Super!
Szczęśliwego! Dzięki za zgłoszenie! Zaraz poprawiamy emotkowy błądOgólnie to Szczęśliwego Nowego Roku!
(bo forum ogólne)
Dzień dobry,
od razu zgłaszam coś - czy nie da się zrobić tak, żeby emotki były w zdaniu, a nie pod nim?
Dzieki i też Wszystkie NAJ w Nowym Roku!Ogólnie to Szczęśliwego Nowego Roku!
(bo forum ogólne)
Dzień dobry,
od razu zgłaszam coś - czy nie da się zrobić tak, żeby emotki były w zdaniu, a nie pod nim?
Prawda? Aż mi się uśmiech zrobił jak zobaczyłam ten layoutWow, ale super! Forum – jak za starych dobrych czasów sprzed Facebooka![]()
Czy na forum eksperckim mogą odpowiadać jedynie ekspertki? Jeśli tak, jest ich tutaj kilka, czy nie lepiej by było, gdyby założyły wątki z tematem/nazwą swojej dziedziny?
Na Forum Eksperckim może dyskutować każdy. Eksperci mają oznaczone, wyróznione konta, mogą odpowiadać na Wasze pytania i sami inicjować wątki. Taki oddzielny wątek założyła np. @Adwokat Jagusińska-Woś i myślę, że to świetny pomysłCzy na forum eksperckim mogą odpowiadać jedynie ekspertki? Jeśli tak, jest ich tutaj kilka, czy nie lepiej by było, gdyby założyły wątki z tematem/nazwą swojej dziedziny?
Zadałam takie pytanie, bo zauważyłam, że ktoś o coś zapytał, ale wisi dosyć długo bez odpowiedzi, a ja np. mogę coś polecić z własnego doświadczenia. Nie byłam pewna, czy mogę odpowiedzieć, skoro ekspertem nie jestem.Na Forum Eksperckim może dyskutować każdy. Eksperci mają oznaczone, wyróznione konta, mogą odpowiadać na Wasze pytania i sami inicjować wątki. Taki oddzielny wątek założyła np. @Adwokat Jagusińska-Woś i myślę, że to świetny pomysłW przyszłości, w miarę rozwoju Forum pomyślimy nad najlepszym rozwiązaniem, by wszystko było czytelne, przejrzyste i łatwe do odnalezienia.
Polecaj śmiało, Eksperci są oznaczeni więc nie ma problemu, by odróżnić dobrą, życzliwa radę od porady specjalistycznejZadałam takie pytanie, bo zauważyłam, że ktoś o coś zapytał, ale wisi dosyć długo bez odpowiedzi, a ja np. mogę coś polecić z własnego doświadczenia. Nie byłam pewna, czy mogę odpowiedzieć, skoro ekspertem nie jestem.