ddyria Lut 14, 2025 #2 Na żadnym weselu, na którym byliśmy, nie dawaliśmy prezentów - koperta i wino. My też tak dostawialiśmy, prezenty tylko od kilku osób. Jeśli jednak chciałabyś podarować coś dodatkowo do koperty, polecam zajrzeć sobie do tej pracowni: Czajniki ceramiczne - Andy Ceramika Bolesławiec W naszej ofercie znajdziesz wiele czajników o różnych kształtach i kolorach o pojemności od 0,25L do 2,9L andyceramika.pl Mają na miejscu ręcznie malowane ceramiczne czajniczki Ostatnia edycja: Mar 3, 2025
Na żadnym weselu, na którym byliśmy, nie dawaliśmy prezentów - koperta i wino. My też tak dostawialiśmy, prezenty tylko od kilku osób. Jeśli jednak chciałabyś podarować coś dodatkowo do koperty, polecam zajrzeć sobie do tej pracowni: Czajniki ceramiczne - Andy Ceramika Bolesławiec W naszej ofercie znajdziesz wiele czajników o różnych kształtach i kolorach o pojemności od 0,25L do 2,9L andyceramika.pl Mają na miejscu ręcznie malowane ceramiczne czajniczki
Larysa Lut 14, 2025 #3 Ja kupiłam ostatnio koc marki Tac, zestaw ręczników naf naf i figurkę willow tree. Para była zachwycona. Wolę dawać prezenty niż kasę.
Ja kupiłam ostatnio koc marki Tac, zestaw ręczników naf naf i figurkę willow tree. Para była zachwycona. Wolę dawać prezenty niż kasę.