Pokaż rysunek! Wygraj niebieski rowerek!

admin

Administrator
Członek ekipy
Do wygrania rowerek Biegowy, zestaw klocków i nagroda niespodzianka~!

Co należy zrobić?

1) Udostępnij we wpisie publicznym (w formacie pozostającym na stałe na siatce profilu, czyli nie wrelacji) na swoich mediach społecznościowych (FB lub IG) dowolny obrazek swojego dziecka (podaj wiek i imię dziecka) oraz informację: "Konkurs Forum KwmK NIEBIESKI ROWEREK". We wpisie dodaj link do naszego forum: https://kobietawmiesciekielce.pl/forum/
2) Pod TYM wątkiem konkursowym (na naszym forum) dodaj ink do udostępnionego na Twoim FB lub IG wpisu PUBLICZNEGO (wpis musi być widoczny dla wszystkich).
3) Dodaj dowolny wpis tematyczny na naszym forum Park mam :)
4) Spośród zgłoszeń wybierzemy 3 Zwyciężczynie!

Celem naszego konkursu jest promowanie forum KwmK - miejsca przyjaznej dyskusji, bezpłatnych porad eksperckich.

Uwaga! W konkursie biorą udział TYLKO zgłoszenia spełniające powyższe warunki:
1. Uczestniczki konkursu muszą być autorkami zdjęć.
2. Każda Uczestniczka może przesłać w komentarzu TYLKO jedno zdjęcie.
3. Należy udostępnić we wpisie publicznym (FB lub IG) dowolny obrazek swojego dziecka oraz informację: "Konkurs Forum KwmK NIEBIESKI ROWEREK". We wpisie musi znajdować się link do naszego forum: https://kobietawmiesciekielce.pl/forum/
2) Pod TYM wątkiem konkursowym powinien znajdować się link do udostępnionego na Twoim FB lub IG wpisu PUBLICZNEGO (wpis musi być widoczny dla wszystkich).
3) Uczestniczka konkursu dodaje dowolny wpis tematyczny na naszym forum Park mam :)
4. W konkursie nie mogą brać udziału sponsorzy, organizatorzy, ani partnerzy wydarzenia.

Rozwiązanie konkursu do 5 sierpnia - wyniki ogłosimy w komentarzu pod wątkiem. Zwycięzca odbiera nagrodę osobiście, w ciągu maksymalnie 30 dni od ogłoszenia wyników.

Nagrody:

🎁 1x Niebieski multirowerek biegowy

🎁 1x zestaw klocków Playmobil

🎁 1x nagroda niespodzianka

Pink Red Illustration Drawing Competition Instagram Story.jpg

Zaczynamy!

Ostatnia edycja:
A tu mój post konkursowy. Ale nie wiem czy będzie tu widoczny, na moim profilu jest widoczny, tu przy wklejaniu linku pojawia sie komunika żebym do FB sie zalogowała.Nie potrafię sobie z problem poradzić.

524685714_10074864662641635_338882066654590659_n.jpg

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót