Laser frakcyjny

Zastanawiam się poważnie nad laserem frakcyjnym – mam nierówną strukturę skóry, lekkie blizny potrądzikowe i ogólnie skóra wygląda na zmęczoną. Trochę się tylko boję tej regeneracji po zabiegu. Ile dni naprawdę trzeba „odsiedzieć w domu”? I czy efekty są warte tego całego dyskomfortu? Szukam czegoś w Warszawie, ale chcę się przygotować mentalnie

Robię raz w roku. U mnie się sprawdza i osobiście uważam, że to najlepszy zabieg ze wszystkich oferowanych przez medycynę estetyczną. Ale nie będę ściemniać – 4–5 dni nie wychodzę z domu. Opuchlizna, obrzęk, swędzenie – masakra – ale do przeżycia 😅. Szóstego dnia już normalnie idę do pracy. Po tym czasie widzę mega poprawę w kondycji i jakości skóry – pory mniejsze, skóra gładsza, bardziej napięta.

Jeśli poważnie rozważasz ten zabieg, to najlepiej skontaktować się z gabinetem i dopytać, jak wygląda procedura, co będzie najlepsze dla Twojej skóry itd. Tu masz link, możesz zerknąć:
https://estebelle.com.pl/zabiegi/laser-frakcyjny/
Z tego co wiem, wszystko dobrze tłumaczą i dobierają indywidualnie – warto najpierw zrobić konsultację, żeby potem się nie zaskoczyć.

Witam , gdzieś rzuciło mi sie w oczy że zmaga się Pani z autoimunologiczną chorobą skóry w takim przypadku laser frakcyjny jest niewskazan nawet jesli obejmuje inny obszar ...proszę zadzwonić do któregoś gabinetu w Warszawie i zapytać czy mimo to wykonają zabieg bo szkoda pieniędzy i czasu na podróż a na miejscu powiedzą że ze względu na przeciwwskazania nie mogą wykonać zabiegu ...

Powrót