Krzesło do domowego biura

Hej!
Jakie krzesło biurowe, fotel polecacie do pracy za biurkiem? Zależy mi na dobrym podparciu odcina lędźwiowego, możliwość odchylenia się na nim do tyłu i fajnie jakby miało rozsuwany podnóżek.

Weź takie które ma regulacje:
Wysokości, głębokości siedziska, wysokości oparcia, podłokietników I pochylenia.
Wtedy dostosujesz do sobiebie.
Nie wiem też jakie masz fundusze na takie krzesło, od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę:
Znajdziesz na niej spory wybór konkretnych modeli krzeseł biurowych.
efg100w-1.jpg

Ostatnia edycja:
Hej!
Jakie krzesło biurowe, fotel polecacie do pracy za biurkiem? Zależy mi na dobrym podparciu odcina lędźwiowego, możliwość odchylenia się na nim do tyłu i fajnie jakby miało rozsuwany podnóżek.
witam, na rynku jest wiele dobrych firm .Ja w gdy wyposażam biura korzystam z firm

jest tego trochę.
Bardzo ważną kwestią jest jak już sama zauważyłaś podparcie odcinka lędźwiowego , możliwość regulacji zarówno podłokietnika jak i wysokości.
W tych firmach znajdziesz profesjonalne krzesła. a one mają wspierać ciało, a nie je „trzymać”. Zwróć uwagę też na :
-odpowiednie dopasowanie to twojego wzrostu i wagi, (super ważne długość ud-by nie przecinał kolan gdy jest za długie ani nie kończyło się za szybko i nie podpierało za krótkie)
- lepiej na nim najpierw usiądź bo jedni wolą wersje bardziej miękką inny twardą- a siedzisz na nim długie godziny wiec warto to uwzględnić.
- sprawdź jakość materiałów bo to inwestycja na lata nie miesiące,
- wybierz krzesło które żyje i się zmienia i dopasowuje najlepiej z mechanizmem synchronicznym lub multiblock.
pozdrawiam
Justyna z pegaz design

Powrót