Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Proszę o polecenie SPF50 dla skory z trądzikiem różowatym. Potrzebuje krem z filtrem, na który można nałożyć podkład i wszystko dobrze ma się trzymać i nie swieć.
Ja polecam dermedic i pharmaceris. Obie firmy mają spf50 dedykowane do różnych rodzajów skóry, w tym naczyniowej czy tłustej. Ja zimą używam tych do naczyniowej, jeśli latem potrzebuje czegoś lżejszego to przerzucam się na te dla tłustej. Te dwie firmy na pewno mają też filtry VL czy HEV, jakkolwiek się je nazywa chodzi o światło widzialne czy niebieskie, które jest emitowane przez ekrany, jak pracujesz przy monitorze cały dzień to warto się zabezpieczyć. Duze znaczenie ma też wieczorna pielęgnacja i tutaj polecam szczególnie kosmetyki od Acnerose: https://acnerose.pl/sklep/ Skóra znajdzie prawdziwe ukojenie
Pharmaceris capilar protect. Ladnie sie wchlania, lekko satynowy. Jak przypudruje wyglada pieknie.
Serię Psorisel też polecam - jedne z lepszych kosmetyków na trądzik rózowaty jakie stosowałam