KONKURS Mój babski biznes - wygraj reklamę swojej firmy!

Status
Ten wątek został zamknięty.

Kobieta w mieście Kielce

Administrator
Członek ekipy
Do wygrania 3 wizytówki reklamowe z kontami firmowymi:

Miejsce pierwsze - wizytówka w zakładce BABSKIE FIRMY + mały baner na 2 miesiące (wartość nagrody 290 zł)
Miejsce drugie - wizytówka + mały baner na 1 miesiąc (wartość nagrody 150 zł)
Miejsce trzecie - wizytówka na 1 miesiąc (wartość nagrody 100 zł)

Co należy zrobić?
1) W komentarzu napisz o sobie i swoim biznesie maksymalnie 10 zdań. Opisz to, czym się zajmujesz, dlaczego akurat taką dziedzinę działalności wybrałaś, co lubisz w niej najbardziej, jaki rabat i na co oferowałabyś w wizytówce czytelniczkom naszej witryny i dlaczego chcesz pokazać się na naszej stronie w zakładce babskie firmy?
2) Dodaj zdjęcie (bez logo i nazwy firmy)
3) W konkursie mogą brać udział jedynie właścicielki firm zarejestrowanych i działających w województwie świętokrzyskim.

Uwaga!
– w opisie nie można wymienić nazwy swojej firmy/logo ani danych adresowych
– zgłoszenia TYLKO POD TYM POSTEM do 26 września (godzina 18.00)
– w konkursie mogą brać udział tylko konta prywatne kobiet oraz dziewczyny, które nigdy nie były posiadaczkami wizytówek reklamowo-rabatowych na naszej stronie
– zwyciężczynie zobowiązane są przesłać do 29 września materiały niezbędne do utworzenia wizytówki (w tym unikatowy, niedostępny nigdzie indziej rabat min. 20% na swoją usługę/usługi)
– 3 wybrane przez nas wizytówki aktywne będą od 1 października
– spośród zgłoszeń wybierzemy najatrakcyjniejsze naszym zdaniem zgłoszenia

Załączniki

• White Art Texture Background Price List.jpg
    White Art Texture Background Price List.jpg
    272.3 KB · Wyświetleń: 3
  • Casual Work Woman Instagram Post(2).jpg
    Casual Work Woman Instagram Post(2).jpg
    77.6 KB · Wyświetleń: 1
Ostatnia edycja:
Cześć, prowadzę butikowe studio urody w samym sercu Ostrowca Świętokrzyskiego. Od lat zajmujemy się upiększaniem i edukacją kobiet w zakresie makijażu i pielęgnacji. Nasza kameralna przestrzeń klimatycznej, przedwojennej kamienicy to również miejsce, gdzie można poczuć harmonię duszy i ciała poprzez rytuały neuromasażu i terapii skóry. Lata pracy, edukacji oraz nade wszystko zaufanie kobiet doprowadziły naszą działalność do punktu, w którym możemy rozwijać się w wielu kierunkach. Jako wizażysta, kosmetolog i przyszły psycholog pracuję interdyscyplinarnie, łącząc wiedzę z kilku dziedzin. Piękno pojmuję holistycznie - uwolnienie napięć, emocji i rozluźnienie mięśni, a w rezultacie zrelaksowana twarz to także bardziej atrakcyjny wygląd i większa pewność siebie. Sprzyja temu oczywiście również makijaż :) Z każdym kolejnym rokiem pracy jestem coraz bardziej pewna, że dbałość o dobrostan fizyczny i psychiczny musi się łączyć, zaś edukacja i wsparcie kobiet w tym obszarze jest naszą misją. Pozdrawiam serdecznie. Edyta Parka

Magdalena Wasińska – kosmetolog, któremu możesz zaufać

Od ponad 20 lat pomagam w Kielcach kobietom i mężczyznom świadomie dbać o swoją skórę. Specjalizuję się w szeroko pojętej pielęgnacji – ze szczególnym uwzględnieniem cer problematycznych, skłonnych do trądziku – oraz w zabiegach z zakresu medycyny estetycznej. W wizytówce babska Firma oferuję rabat 20% na dowolną usługę po bezpłatnej konsultacji.

W pracy kieruję się profesjonalizmem, bezpieczeństwem i empatią, bo wierzę, że piękno to nie tylko efekt zabiegów, ale także zaufanie i komfort klienta. Łączę doświadczenie kosmetologa z wiedzą z dietetyki klinicznej i BHP,( w tym kierunku ukończyłam studia podyplomowe) aby patrzeć na skórę całościowo i dobierać rozwiązania naprawdę skuteczne.
Zapraszam i pozdrawiam Was !
Magdalena Wasińska mgr kosmetologii

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nazywam się Dominika Kędzierska i od ponad 14 lat zajmuję się stylizacją paznokci.
Prowadzę swój salon w Kielcach, gdzie oferuję stylizację paznokci, rzęs i pedicure.
rozwijam również swoje centrum szkoleniowe dla przyszłych stylistek.
Moją ideą jest tworzenie miejsca, w którym piękno spotyka się z profesjonalizmem.
Wierzę, że każda kobieta zasługuje na to, by czuć się wyjątkowo.
„Stylizacja to sztuka, która zmienia pewność siebie”.
Pomagam początkującym stylistkom wejść w zawód i odnaleźć swoją drogę w branży beauty oraz social mediów.
Pokazuję, że sukces w tej pracy to połączenie pasji, techniki i odwagi.
Dla klientek tworzę przestrzeń, gdzie mogą się zrelaksować i zadbać o siebie.
Moim celem jest inspirowanie kobiet – zarówno tych na fotelu, jak i tych po drugiej stronie biurka.
Dla klientek oferuje rabaty-15% przy 6-tej wizycie, oraz gift boxy dla kursantek.

Załączniki

• IMG_1123.gif
    IMG_1123.gif
    608.3 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Magdalena Hryń - specjalista dietetyki i suplementacji

Prowadzę gabinet dietetyczny online 💻🥦. Powstał on z mojego zamiłowania do zdrowego stylu życia, ale też… z własnych doświadczeń. Sama zmagałam się z problemami układu pokarmowego i długo szukałam kogoś, kto naprawdę pomoże. Nie znalazłam, więc zaczęłam zgłębiać temat, uczyć się i w końcu wykształciłam się w tym kierunku 📚✨.
Dzięki zmianom, które wdrożyłam w swoje życie zgubiłam 18 kg, poprawiłam kondycję swojego organizmu, poprawiły się wyniki badań i zniwelowałam problemy z funkcjonowaniem układu pokarmowego.

Dziś wiem, że mogę realnie pomóc innym, poprawić zdrowie, samopoczucie i wprowadzić w życie takie nawyki, które działają na lata ❤️. Uwielbiam to, co robię, bo widzę efekty u moich pacjentek, mniej dolegliwości, lepsze trawienie, więcej energii.
Chcę pokazać się w zakładce „babskie firmy”, żeby dotrzeć do kobiet, które tak jak ja kiedyś szukają realnej pomocy w poprawie zdrowia i samopoczucia, a dzięki mojemu gabinetowi online mogą zrobić to w wygodny i bezpieczny sposób 💚.
Na start przygotowałam coś specjalnego 20% rabatu na pierwszą konsultację z planem żywieniowym 🎉🥑.

Zapraszam serdecznie, Twój organizm Ci za to podziękuje 💚
inbound1823758540219567349.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny 😊 Niedawno otworzyłam biuro rachunkowe (księgowość to całe moje życie zawodowe). Posiadam 30 letnie doświadczenie w prowadzeniu ksiąg rachunkowych (spółki z o.o. to mój konik). Moja praca cechuje się starannością, dokładnością a przede wszystkim dbałością o każdego mojego klienta. W moim biurze możesz się poczuć kompleksowo zaopiekowany. Zajmuje się każda formą działalności -jdg, ryczałt, księgi handlowe. Oferuję również kompleksową obsługę kadrowo płacową w tym pracowników zagranicznych. Sporzadzam sprawozdania do US, ZUS, GUS, PFRON. Chętnie pomogę Ci w zakładaniu działalności i jej poprowadzeniu w gąszczu przepisów podatkowych. Na mnie zawsze możesz liczyć 👍

Halo halo, to ja Cynamon, kierownik sklepu zoologicznego, który prowadzi moja mama wraz z tatem 😅 Mama postanowiła otworzyć sklep bo kocha zwierzaczki, zna się na ich pielęgnacji i chciała się swoją wiedzą podzielić z klientami 😃 Mamy super towary i znakomite ceny, a na hasło: Kobieta w mieście Kielce, otrzymasz jednorazowo 20% opustu na cały towar❣️ No i nieprzecienioną wartością jest moja obecność i fakt, że obetrę się o Twoje nogi, gdy wejdziesz w nasze progi 😆 Zapraszam 🧡

Załączniki

• kotek.gif
    kotek.gif
    1 MB · Wyświetleń: 1
Serdecznie dziękujemy za udział w konkursie :)🌷
Nagrody otrzymują:

Miejsce pierwsze - wizytówka w zakładce BABSKIE FIRMY + mały baner na październik i listopad (wartość nagrody 290 zł) - @Magdalena Hryn
Miejsce drugie - wizytówka na 1 miesiąc + mały baner na październik (wartość nagrody 150 zł) - @Paula
Miejsce trzecie - wizytówka na 1 miesiąc październik (wartość nagrody 100 zł) - @Magda CK

Pozostałe opisy otrzymują rabat 50% na 1 miesiąc reklamy - wizytówka Babska Firma Październik

Gratulujemy! 🏆

Prosimy o dostarczenie niezbędnych materiałów:

- gotowy tekst-opis, kategorię działalności: (max 3, np. rękodzieło, psychoterapia, nieruchomości, kosmetologia)

- logo

- zdjęcia max. 20 fotek podpisanych wg wzoru: nazwa-firmy-foto-1 (w tym jedno na którym widać Ciebie🌸)

- linków (do strony www, FB, IG), filmu (opcjonalnie)

- danych kontaktowych (telefon, email), lokalizacji-adresu

- i wszelkich informacji, które zawrzeć chcesz w poście reklamowym

na adres: [email protected]

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót