Konkurs! Czemu 9 stycznia jest dla Ciebie wyjątkowy?

Kobieta w mieście Kielce

Administrator
Członek ekipy
MINI KONKURS!

Do wygrania
1. Kubeczek ceramiczny KwmK
2. Gruby worek bawełniany

Dzięki naszym gadżetom już niebawem będziecie mogły
pić darmową kawę i otrzymywać rabaty w lokalach partnerskich :)

Co należy zrobić?

1) Pod TYM wątkiem na TYM FORUM napisz "Biorę udział!" i w dniach 6 stycznia - 9 stycznia 2026 (do godziny 23.00) dodaj odpowiedź na powyższe pytanie! UWAGA! Pomocne będzie prześledzenie działań naszej grupy i postów na stronie www.
2) Udostępnij swoją odpowiedź pod postem konkursowym w grupie na FB (screen lub link) - nieobowiązkowe, ale pomaga zdobyć więcej polubień.
3) Nagrodzimy 2 osoby, których odpowiedzi otrzymają największą ilość reakcji w grupie i na forum (łącznie)

Uwaga!
– w konkursie mogą brać udział tylko konta prywatne (konta eksperckie i firmowe nie biora udziału w zabawie) zarejestrowane na naszej stronie.
– zwyciężczynie zobowiązane są odebrać nagrody w ciągu miesiąca od ogłoszenia wyników konkursu

Zaczynamy!

* Poza konkursem torbę, kubek lub koszulkę można zdobyć wspierając naszą inicjatywę - stawiając nam wirtualną Cafe Latte (65 zł) za pośrednictwem serwisu buycoffee: https://buycoffee.to/kobieta-w-miescie-kielce

Pamiętajcie, aby dodając wpisy przestrzegać regulaminu naszego serwisu ;)

Załączniki​

Załączniki

• Red and White Illustrative Appreciation Facebook Post(3).jpg
    Red and White Illustrative Appreciation Facebook Post(3).jpg
    155.5 KB · Wyświetleń: 1
Ostatnia edycja:
Biorę udział!
9 stycznia jest dla mnie wyjątkowy, bo to kolejna rocznica działalności KwmK, strony która daje wiele możliwości od reklamy po porady. Każda z dziewczyn chętnie pomoże.
😁

Biorę udział ;)
9 stycznia będzie wyjątkowy
Gdyż Ani wpadł kiedyś pomysł do głowy
By stworzyć miejsce pełne bliskości,
Wsparcia, rozwoju i kreatywności.
Jeżeli masz tylko jakieś pytanie,
Na forum znajdziesz odpowiedź na nie :)
Do tego mamy tu świetną zabawę,
A ja z chęcią wypiję z kubeczka kawę :)

Ostatnia edycja:
Biorę udział!
9 stycznia rocznicą działalności pewnej społecznej grupy. Byłam sama, byłam nawet samotna. Dzięki tej grupie nawiązuję nowe znajomości, zauważam, że nie jestem jedyną osobą, która myśli, że nikt nie ma dla niej czasu. Zaczęłam żyć, kochać swiat i ludzi. Kieleckie babki stały się dzieki Ani królowymi Kielc. Kielce rządzą:)

Ostatnia edycja:
Biorę udział! 9 stycznia powstała inicjatywa KwmK i nawet byłam na pierwszych urodzinach w klubie. Ja się cieszę, że działacie nie tylko na fb, bo jakiś czas temu postanowiłam usunąć konto i się nie udzielać w mediach społecznościowych. Takiego miejsca nie było i cieszę się, że pomyślano też o takich jak ja. Przydatna strona, super spotkania i wsparcie dla kobiet! Trzymacie tak dalej! Akcja z darmową kawką i rabatami chyba jedyna w skali świata! Dziewczyny z Kielc górą!
Czy mam szansę wygrać jak nie mogę spełnić warunku numer 2?

Biorę udział!
9grudnia rocznicą działalności pewnej społecznej grupy. Byłam sama, byłam nawet samotna. Dzięki tej grupie nawiązuję nowe znajomości, zauważam, że nie jestem jedyną osobą, która myśli, że nikt nie ma dla niej czasu. Zaczęłam żyć, kochać swiat i ludzi. Kieleckie babki stały się dzieki Ani królowymi Kielc. Kielce rządzą:)
Grudnia?

Biorę udział ❣️
A 9 stycznia będzie wyjątkowy, ze względu na koniunkcję Słońca i Marsa, która symbolizuje połączenie siły woli i odwagi, z centrum życiowym i ego 😊 Wzmocni to nasze pasje, da nam energię do działania, determinację i motywację do pokonywania przeszkód 💪 Wzmocni w nas inicjatywę i pragnienie działania, zaczniemy wcielać nasze postanowienia w czyn 👍 Zatem postanowienia noworoczne być może tym razem nie okażą się takie płytkie i szybko porzucone 😉🤩

Powrót