Jakie buty zimą do szerokich spodni?

Hej! Dziewczyny, jakie buty nosicie zimą do szerokich spodni? Nie mogę nic dopasować. Jak nosiłam rurki to kazdy but wygladal spoko ze spodniami. Przy szerokich nogawkach odwrotnie, nic mi się nie podoba. W mediach społecznościowych większość fajnych stylówek konczy się na szortach i rajstopach a nie tego szukam.
Dzięki

Szersze jeansy (ale nie bardzo szerokie, mam typ mom albo proste nogawki jak już) noszę z butami Native bądź niskimi trekkingowymi. Ale materiałowych spodni nie noszę bo mi z niczym nie pasuje
🤣
znaczy bywa, że zakładam kozaki (dopasowane, chowam pod nogawkami) ale ogólnie nie lubię tego bo mnie cholewka i tak wkurza. Mam UGG (kupione jakoś w marcu więc po zimie) ale może do jeansów spoko, do materiałowych ich nie widzę. Myślę, że mógłby fajnie wyglądać sztyblety/workery ale mi ciężko znaleźć takie, żeby mi się podobały. Ciągle szukam.

1051-1-600x600.jpg

Ja mam taką zasadę, że do rurek nigdy nie noszę krótkich butów. Jak rurki to tylko buty ponad kostkę. Jak mam spodnie szerokie to musza być buty z grubą podeszwą.

Powrót