Gdzie i jaką metodą polecacie wybielanie zębów?

• Autor wątku Autor wątku Ewa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wybielałam zęby w Experdent na Prostej, najpierw higienizacja, po kilku dniach zabieg Prewdent. Koszt całości ok. 2 tys. Minęły dwa lata, nie są już takie ładne jak po zabiegu.
Myślę, żeby zabieg powtórzyć, ale może gdzieś indziej?
Czy któraś z Was wybielała? Gdzie, jaką metodą, jaki koszt? I jak długo utrzymuje się efekt?

Hej!
Powiem tak, ja się wybierałam po świętach to niego: https://www.facebook.com/share/16GSDRVp58/

Z uwagi na to, że zachorowałam to musiałam odwołać wizytę, ale na pewno umówię się do p. Daniela ponownie.
Widziałam zdjęcia, generalnie opinie są raczej okej, jeśli chodzi o efekty.
Zdjęcie o niczym nie świadczą, dzisiaj można mieć na zdjęciu wszystko, co się zechce ;)
Chciałabym przeczytać opinie dziewczyn, które wybielały zęby, żeby mi odpowiedziały na moje pytania powyżej.

Wybielałam zęby raz ok 5 lat temu w Krakowie, nie pamiętam nazwy gabinetu. Koszt 2,5 tys. Efekt utrzymał się może z rok. Dodam, że nałogowo piję kawę, więc może dlatego tak krótko. W każdym razie za tę cenę na taki czas to moim zdaniem była przesada. Teraz wybielam sama nakładkami i żelem stomatologicznym Opalescence 16% i efekt jest naprawdę zadowalający. Minus, że musze trzymać kilka godzin i nie jest tak szybko jak w gabinecie.

Wybielałam zęby raz ok 5 lat temu w Krakowie, nie pamiętam nazwy gabinetu. Koszt 2,5 tys. Efekt utrzymał się może z rok. Dodam, że nałogowo piję kawę, więc może dlatego tak krótko. W każdym razie za tę cenę na taki czas to moim zdaniem była przesada. Teraz wybielam sama nakładkami i żelem stomatologicznym Opalescence 16% i efekt jest naprawdę zadowalający. Minus, że musze trzymać kilka godzin i nie jest tak szybko jak w gabinecie.
Moje wybielanie w gabinecie trwało ponad 2 godziny, więc też nie tak krótko.
Gdzie i za ile kupujesz ten żel? Czy utrzymujesz bezpośrednio po wybielaniu "białą" dietę?

Ja polecam wybielanie zębów lampą Philips Zoom. Na powierzchnię zębów nakładany jest specjalistyczny żel wybielający, który następnie naświetla się specjalnym światłem emitowanym przez lampę Philips Zoom. Nastepnie dostałam żel wybielający, który zaaplikowałam do żelowych nakładek w domu.Efekt rewelacyjny! Wybielałam w scandinavian clinic w Krakowie, jestem bardzo zadowolona i polecam.

Ja polecam wybielanie zębów lampą Philips Zoom. Na powierzchnię zębów nakładany jest specjalistyczny żel wybielający, który następnie naświetla się specjalnym światłem emitowanym przez lampę Philips Zoom. Nastepnie dostałam żel wybielający, który zaaplikowałam do żelowych nakładek w domu.Efekt rewelacyjny! Wybielałam w scandinavian clinic w Krakowie, jestem bardzo zadowolona i polecam.
A cena?

Powrót