Czy mieliście barmana na weselu

Miałam barmana na swoim weselu i to była jedna z lepszych decyzji! Goście byli zachwyceni, bo mieli okazję spróbować czegoś innego niż standardowa wódka czy wino. Największym hitem były kolorowe drinki dla pań i efektowne show przy przygotowywaniu koktajli. Poza tym, obsługa była szybka i profesjonalna, więc nikt nie musiał stać długo w kolejce. Jeśli się zastanawiasz, to polecam sprawdzić ofertę tutaj: https://oryginalnybar.pl/oferta/barman-na-wesele/. Dodatkowy plus to to, że można dopasować menu do swoich preferencji – my mieliśmy nawet bezalkoholowe opcje, które też cieszyły się dużym powodzeniem.

Ostatnia edycja:
Miałam i polecam. Na początku przygotowań wydawało mi się to zbędną atrakcją, ale na niedługo przed swoim weselem byłam gościem na innym, gdzie był barman i cieszyło się to ogromną popularnością. Finalnie zdecydowałam się na tą usługę. Obecnie na weselach coraz mniej osób piję wódkę, a wręcz coraz częściej spotykam się z tym że ludzie preferują drinki O% - w takich sytuacjach barman jest świetnym rozwiązaniem i cieszy się dużą popularnością wśród gości szczególnie jeśli ma drinki z % i bez.

Powrót