Ciekawe atrakcje weselne

Cześć! Na ostatnim weselu, na którym byłam, super atrakcją była para zawodowych tancerzy – wszyscy byli zachwyceni! Na pewno warto stawiać na coś, co naprawdę wciągnie gości. W sumie, cieszę się, że te stare zabawy, jak przepuszczanie jajka przez nogawkę, powoli odchodzą do lamusa, bo to już trochę przestarzałe. Ostatnio sporo par stawia na drink bar, co jest fajnym rozwiązaniem – super atmosfera, a do tego pyszne drinki. Jeśli chcesz, to polecam sprawdzić ofertę na https://oryginalnybar.pl/ – może to być coś, co wyróżni Twoje wesele! :)

Ostatnia edycja:
Oj powiem Ci że w ciągu 3 lat zaliczyłam kilkanaście wesel, głównie w większych miastach. napiszę Ci co mi się najbardziej podobało. Modne jest Live Pating - artysta maluje na żywo scenki z wesela, tatuaże tymczasowe z personalizacją, weselny escape room, quiz weselny o parze młodej (np. Kahoot!). Jeszcze na jednym furorę zrobił iluzjonista, ale taki z prawdziwego zdarzenia.

Witam, fajna jest fotobudka 360, która nagrywa kilkusekundowe filmiki. Możesz podejrzeć w internecie jak to wygląda. U 3 par, u których byliśmy robiła furorę .😊

Powrót