Byliście? Jak wam się wydaje spelnia swoją rolę? Jest potrzebna?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
No, właśnie czegoś mi w wystroju zabrakło. A może ciekawych zabawek dla kotów.Powiem tak. Jest ok bo nowa i nie czuć jeszcze zapachu kotów. Sześć kotów, konstrukcje dla nich takie sobie. Mogłoby być więcej do wspinana się, góra jest niewykorzystana. Plus za nowe miejsce. Niestety się trochę rozczarowałam. Liczyłam na koty różnych ras i może ciekawszy wystrój. Kawa i ciastko jak w przeciętnej kawiarni. Raczej jako ciekawostka. Jakbym miala iść kolejny raz to raczej nie.
Płaci się za to, co się zamówi. Są dwie sale duże z kotami i przy barze bez. Z małymi dziećmi chyba nie można, nie wiem dokładnie w jakim wieku.Nawet nie wiedziałam, że taka jest w Kielcach. Fajny pomysł na kawiarnie i pomoc kotkom@Alicja Alicja karmę wezmę, dziękuję za informację. Czy tam się pła
ci za sam wstęp czy wchodzi się i płaci za to, co się zamówi? Orientuje się ktoś?
dziękiPłaci się za to, co się zamówi. Są dwie sale duże z kotami i przy barze bez. Z małymi dziećmi chyba nie można, nie wiem dokładnie w jakim wieku.
Czemu średnio?Średnio