Konsultacja u psychologa jak się do niej przygotować?

Cześć dziewczyny. Mam mieć za parę dni wizytę u psychologa. strasznie się tym stresuję mimo że mam prawie 30 lat.
Nigdy nie byłam I zastanawiam się na czym to polega a ogólnie nie radzę sobie w życiu dlatego zapisałam się

Po pierwsze bądź szczera i nic nie ukrywaj . Dobry psycholog powinien Ci pokazać jakieś rozwiązania Twojego problemu z innej perspektywy . Myśl pozytywnie
Zastanów się czy nie łatwiejsze będzie dla Ciebie skorzystanie z takiej pomocy w formie online https://olgarymkiewicz.pl/oferta/psycholog/ Możesz skontaktować się z ta kliniką, na miejscu jest możliwość takiej konsultacji.

Ostatnia edycja:
Cześć! Ważne jest bycie szczerym i otwartym, odważnie wchodzić w niekomfortowe tematy. Warto także wiedzieć, że nie każdy psycholog jest dobrym specjalistą = nie zawsze potrafi wczuć się w pacjenta, dlatego radze dobrze poszukać. Niestety w Kielcach jest mało dobrych specjalistów... Od jednej Pani ostatnio wychodziłam z uśmiechem na twarzy, bo głupota ubrana w szaty wszechwiedzy jest naprawdę zabawna, dlatego warto chodzic na terapie, ale również warto sprawdzać, czy psycholog jest na swoim miejscu ze względu na zamiłowani do psychologii, czy dlatego że sam potrzebuje pomocy :)

Cześć dziewczyny. Mam mieć za parę dni wizytę u psychologa. strasznie się tym stresuję mimo że mam prawie 30 lat.
Nigdy nie byłam I zastanawiam się na czym to polega a ogólnie nie radzę sobie w życiu dlatego zapisałam się
Dobry wieczór...
Proszę sie nie stresować...idzie Pani do psychologa, aby uzyskać pomoc...
Psycholog przeprowadzi wywiad, będzie dopytywał o rzeczy, które bedą potrzebne...
To bardzo dobrze, że szuka Pani pomocy...pozdrawiam serdecznie...

Powrót