Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Wiem. Przyszłam tutaj po przeczytaniu wątku na fb. Dziewczyny miały rację, że powinna być możliwość zadawania tam pytań, bo czasem trzeba się dowiedzieć czegoś od ręki.Ekspertki nie są zatrudnione u nas na etacieReguły działania forum znajdziesz w ogólnodostępnym regulaminie. Biorąc pod uwagę, że porady są darmowe - dwa dni to całkiem znośny czas oczekiwania
![]()
A na forum widzę jedno pytanie wisi już czwarty dzieńEkspertki nie są zatrudnione u nas na etacieReguły działania forum znajdziesz w ogólnodostępnym regulaminie. Biorąc pod uwagę, że porady są darmowe - dwa dni to całkiem znośny czas oczekiwania
![]()
Zapewne słusznie wyczuwam ironię, ale zupełnie mi to nie przeszkadza.Dziękujemy za Twoją opinię. Dołożymy wszelkich starań, by poprawić swój refleks! Mamy ogromną nadzieję, że z czasem uda nam się sprostać (choć po części) potrzebom Kielczanek![]()
Biję się w piersi anonimowa Alealeksandro!Ja jak zobaczyłam ten screen na grupie to zachciało mi się wypowiedzieć. Bezczelność i roszczeniowość ludzka nie zna granic. Dobrze, że z anonima, bo pod nazwiskiem by się pani chyba nie odważyła.
Witaj, miło miTupeciara![]()