Jakich usług i miejsc w Kielcach nie polecacie? Gdzie nie chodzić?

Wiem, że temat jest delikatny, bo wszyscy teraz wszystko za hejtowanie biorą, ale już kiedyś gdzieś taki temat widziałam i był bardzo popularny. Myślę, że opinie sa po to, żeby je wyrażać. Ja prywatnie to mam dość opinii które są opłacane i takiego wzajemnego polecania się firma-firma w sensie ty polecisz mnie to ja ciebie. Dobrze by było znać prawdziwe opinie o usługach i miejscach w Kielcach. Takie rzeczowe, konkretne. Ktoś się odważy? Do opinii ma prawo każdy, a żeby nam nie usunęli i nie oskarżyli, że hejtujemy, to zadbajcie o to niech będzie merytorycznie i napiszcie powód dla którego nie polecacie.

JAKICH MIEJSC W KIELCACH NIE POLECACIE?
GDZIE NIE JEŚĆ
GDZIE SIĘ NIE LECZYĆ
GDZIE NIE DBAĆ O URODĘ
GDZIE NIE KUPOWAĆ?

Ostatnia edycja:
NIE polecam pasmanterii pająk na warszawskiej. Jakoś usług tragiczna, obsługa nieprzyjemna i robi ciśnienie na człowieku jak się zastanawia nad decyzją. Czułam się tam jak intruz.

Ostatnia edycja:
Też tego nie rozumiem, jedyne wytłumaczenie, że ma naprawdę spory asortyment, chyba nikt inny nie ma takiego w Kielcach i on o tym wie.
Ja im życzę żeby wreszcie ktoś otworzył inna pasmanterię z równie dużym asortymentem a jednocześnie uprzejmą obsługą. Moze się zastanowią. Też byłam. Obsluga okropna. Wolę kupić przez internet niż tam wrócić

Jeśli chodzi o to gdzie się nie leczyć, to nie polecam przychodni na mickiewicza.. byliśmy z dzieckiem u laryngologa, zadawala pytania po co tu przyszliśmy skoro dziecko było u internisty... krzyczała na dziecko że płacze, ogólnie prl...
Dodatkowo nie polecam też dr mogielskiej (pediatra )z przychodni na barwinku.. ona pracuje też w innych przychodniach. Badanie wyglądało słabo, jak nie wiedziała co robić to albo wystawia skierowanie do szpitala albo daje antybiotyk... dramat.

Ja nie polecam dr. Brodawko na uroczysku tragedia zamiast rozmawiać o tym co mi dolega i jakie leczenie podjąć to już mi się pytała czy ubezpieczenie mam od nieszczęśliwych wypadków to pieniądze koniecznie wytargam przy skręconej nodze. Już nie wspomnę jak inne choroby wynajduje np. bez żadnych objawów test na covid mi robiła wspomnę tylko że to było 2 miesiące temu. I jak rozmawiałam z innymi pacjentami na korytarzu powiedzieli mi uciekaj a ja no byłam zdziwiona że u niej żadnych kolejek nie ma a drzwi obok ktoś inny przyjmuje i kolejka taka że prawie wszystkie krzesełka zajęte.

Ja nie polecam dr. Brodawko na uroczysku tragedia zamiast rozmawiać o tym co mi dolega i jakie leczenie podjąć to już mi się pytała czy ubezpieczenie mam od nieszczęśliwych wypadków to pieniądze koniecznie wytargam przy skręconej nodze. Już nie wspomnę jak inne choroby wynajduje np. bez żadnych objawów test na covid mi robiła wspomnę tylko że to było 2 miesiące temu. I jak rozmawiałam z innymi pacjentami na korytarzu powiedzieli mi uciekaj a ja no byłam zdziwiona że u niej żadnych kolejek nie ma a drzwi obok ktoś inny przyjmuje i kolejka taka że prawie wszystkie krzesełka zajęte.
Ciekawe po co taki człowiek zostaje lekarzem.🤬

Wiem, że temat jest delikatny, bo wszyscy teraz wszystko za hejtowanie biorą, ale już kiedyś gdzieś taki temat widziałam i był bardzo popularny. Myślę, że opinie sa po to, żeby je wyrażać. Ja prywatnie to mam dość opinii które są opłacane i takiego wzajemnego polecania się firma-firma w sensie ty polecisz mnie to ja ciebie. Dobrze by było znać prawdziwe opinie o usługach i miejscach w Kielcach. Takie rzeczowe, konkretne. Ktoś się odważy? Do opinii ma prawo każdy, a żeby nam nie usunęli i nie oskarżyli, że hejtujemy, to zadbajcie o to niech będzie merytorycznie i napiszcie powód dla którego nie polecacie.

JAKICH MIEJSC W KIELCACH NIE POLECACIE?
GDZIE NIE JEŚĆ
GDZIE SIĘ NIE LECZYĆ
GDZIE NIE DBAĆ O URODĘ
GDZIE NIE KUPOWAĆ?
Mi się podoba temat bo jak piszesz wlaśnie każdy ma problem z wyrazaniem opinii. Potrzebne są prawdziwe są opinie i dobre i złe. Doceniać trzeba, ale przestrzegać także.

Powrót