Gdzie zrobię ładny makijaż?

• Autor wątku Autor wątku Ewa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak w tytule. Chodzi o makijaż studniówkowy dla mojej córki, ale naprawdę piękny, żeby nie było tony tapety, żeby był subtelny, a nie przerysowany. Nigdy nie korzystałam z takiej usługi, ale naoglądałam się zdjęć ze studniówek z poprzednich lat i czasami te makijaże są takie przerysowane, wręcz karykaturalne. Znacie jakąś makijażystkę, która jest naprawdę dobra i potrafi wykonać makijaż pasujący do urody?

Ale to nie jest grupa :) A napiszesz co to za fryzjer i dlaczego porażka?
Na naszej grupie Kobieta w mieście Kielce.
Porażka dlatego, że miała być konkretna fryzura, konkretne cięcie. Kilka osób mi do tego cięcia poleciła właśnie ten salon, w salonie polecili konkretną fryzjerkę jako specjalistkę od tej fryzury. W trakcie obcinania okazało się, że fryzjerka nie ma pojęcia, co robi, ciachnęła włosy tak, że nic się nie da zrobić. Wiadomo, włosy odrosną, ale za tydzień studniówka i problem z uczesaniem. Gorycz mojej córki, ja z kolei mam wyrzuty sumienia, że zaufałam obcym osobom na grupie, niestety.

Na naszej grupie Kobieta w mieście Kielce.
Porażka dlatego, że miała być konkretna fryzura, konkretne cięcie. Kilka osób mi do tego cięcia poleciła właśnie ten salon, w salonie polecili konkretną fryzjerkę jako specjalistkę od tej fryzury. W trakcie obcinania okazało się, że fryzjerka nie ma pojęcia, co robi, ciachnęła włosy tak, że nic się nie da zrobić. Wiadomo, włosy odrosną, ale za tydzień studniówka i problem z uczesaniem. Gorycz mojej córki, ja z kolei mam wyrzuty sumienia, że zaufałam obcym osobom na grupie, niestety.

Powrót