Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
@Konopna KsięgowaProszę o polecenie czegoś skutecznego. Melissa i inne ziołowe tabletki z apteki to pic na wodę fotomontaż. Potrzebne coś, co mnie zrelaksuje i wyciszy. Proszę o polecenia, mogą być też linki. Dziękuję z góry.
Herbatka z melisy świetnie działa ... na żołądekProszę o polecenie czegoś skutecznego. Melissa i inne ziołowe tabletki z apteki to pic na wodę fotomontaż. Potrzebne coś, co mnie zrelaksuje i wyciszy. Proszę o polecenia, mogą być też linki. Dziękuję z góry.
Czy takie olejki działają dopiero po jakimś czasie od zastosowania? Czy one działają od razu? Widziałam Pani stronę internetową i ciekawi mnie jeszcze jaka jest różnica w działaniu CBD i CBG?Odpowiednia suplementacja olejków CBD i CBG, pod opieką specjalisty (lekarza bądź terapeuty konopnego). Doskonale działa połączenie olejku CBD z ekstraktem z melisy lub CBD z ekstraktem z szyszek chmielu. Proszę nie mylić z herbatkami z melisy. Zioła, które kupujemy w sklepie nie będą działać tak dobrze jak ekstrakty, ponieważ są suszone przemysłowo w wysokich temperaturach i dodatkowo przechodzą higienizację, co skutecznie pozbawia je terpenów i innych składników aktywnych. Jesli będziesz zainteresowana to skontaktuj się ze mną.
Bardzo dziekuję za odpowiedz. Przepraszam, ze sie tak podpielam pod czyjs post. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy takie olejki i produkty mozna stosowac dlugotrwale i one nie uzalezniaja?CBD i CBG maja wiele wspólnego, jednak stosujemy je w innych "okolicznościach".
CDB działa bardziej na ciało, p.bólowo, rozluźnia mięśnie, ralaksuje, stąd uczucie odprężenia i dobrego samopoczucia.
CBG działa na skupienie, koncentrację, neuroprotekcje, neuroregeneracje, bóle menstruacyjne. Potocznie nazywane jest eliksirem młodości. Zalecane jest w pierwszej połowie dnia, dobrze działa w połączeniu z CBD.
CBD możemy stosować i na dzień i na noc.
Dlatego zawsze polecam skonsultować się ze specjalistą, żeby odpowiedni sprofilować suplementację aby uzyskać ja najlepsze efekty.
Jak każda terapia naturalna wymaga czasu i cierpliwości, co nie oznacza ze nie poczujemy działania natychmiastowego przy większej dawce, np. przed snem olejek łączony z ekstraktem z melisy.
Ale uwaga, kannabinoidy wchodzą w interakcje z lekami, więc tu trzeba uważać, żeby sobie nie zaszkodzić i skonsultować to. W razie bardziej szczegółowych pytań, proszę śmiało pisać.