Ostatnia aktywność

• Nataliaolczyk
    Nataliaolczyk odpowiedział w wątku Co kładliście na tarasie?.
    Gdybym miała robić od nowa, zamiast wylewki dałabym dodatkowe 5 cm styropianu EPS200, kliny spadkowe, membranę EPDM i na to płytki...
  • Mecenaska_net
    Jeżeli pozostali współwłaściciele zgadzają się na spłatę Pani, nie trzeba iść do Sądu. Jeżeli nie ma zgody co to kwoty czy w ogóle nie...
  • Mecenaska_net
    Cofnięcie darowizny to bardzo trudna i skomplikowana czynność, możliwa w bardzo niewielu przypadkach. Sprzedać nie można na pewno, gdyż...
  • Mecenaska_net
    Jeżeli mieszkanie ma w Kielcach to koniecznie do komornika Kieleckiego z uwagi na właściwość miejscową położenia nieruchomości...
  • Mecenaska_net
    Jeżeli jest wyraźny sprzeciw, drugi rodzic może podnosić później jako nadużycie władzy rodzicielskiej. Należy złożyć wniosek do sądu...
  • Mecenaska_net
    Mecenaska_net odpowiedział w wątku Podwyższenie alimentów.
    Dzień dobry, tu chyba mamy do analizy dwie kwestie: po pierwsze możliwości zarobkowych ojca i rzeczywistej realnej egzekucji zasądzonych...
  • Nataliaolczyk
    Nataliaolczyk odpowiedział w wątku Kolor w kuchni.
    drewnopodobny front + kolory Jeśli chodzi o mnie to jestem zdania, ze drewniane elementy pasują do wszystkiego...
  • ddyria
    Ja to bym zrobił zamiast wylewki dodatkowe 5cm styropianu eps200, kliny spadkowe, membrana epdm i na to płytki tarasowe na podkładkach i...
  • ddyria
    ddyria odpowiedział w wątku Via ferrata w Dolomitach.
    Zdecydowanie warto! Via Ferrata Forcella Sassolungo to świetna propozycja, jeśli szukacie czegoś technicznie niezbyt trudnego, ale za to...
  • Eqqa
    Eqqa utworzył nowy wątek Via ferrata w Dolomitach w Sport i hobby.
    Planujemy kilka dni w Dolomitach: Tre Cime, Passo Giau, ferraty Averau i Nuvolau, Cinque Torri, Passo Sella… Zastanawiamy się jeszcze...
  • Nataliaolczyk
    Nataliaolczyk odpowiedział w wątku Co zobaczyć w Krakowie.
    Jak już klasyka zaliczona, to warto zobaczyć Podgórze – mniej turystycznie, ale ciekawie. Schindler, MOCAK, spacer po Zabłociu. A jeśli...
  • Nataliaolczyk
    To naprawdę zależy od oczekiwań – standardowe drzwi mają izolacyjność akustyczną na poziomie ok. 27 dB, więc każde lepsze będą...
  • ddyria
    ddyria utworzył nowy wątek Co zobaczyć w Krakowie w Sport i hobby.
    Byliśmy już kiedyś w Krakowie, widzieliśmy Rynek, Wawel i Kościół Mariacki. Teraz wracamy i chcemy zobaczyć coś mniej oczywistego. Macie...
  • ddyria
    ddyria odpowiedział w wątku AZS u dziecka jak leczyć.
    U mnie było podobnie z synem, szczególnie zimą jego skóra robiła się bardzo sucha, nawet łuszcząca. Najważniejsze jest, żeby myć dziecko...
  • admin
    admin zareagował na post Małgorzata Dziedzic w wątku Urlop bez niespodzianek Lubię Lubię.
    W najbliższym czasie zaczynamy sezon urlopowy, a wraz z nim odpoczynek.🏎️🤿🏄‍♂️🚣‍♀️🚴‍♀️ W ostatnim czasie często widzę mediach zbiórki...
Powrót