Zaczynam odchudzanie

Jak dla mnie od poukładania sobie w głowie, że to nie ma być odchudzanie, a zmiana nawyków żywieniowych na zawsze, gdyż po schudnięciu, wróciwszy do starych brzydkich nawyków, wrócą i zbędne kilogramy.

Ja sprawdziłam sobie na internetowym kalkulatorze ile powinnam jeść, ściągnęłam fitatu i pilnowalam, żeby był ten ujemny bilans, ograniczyłam trochę słodycze, ponieważ mają dużo kcal i chudłam

Dobrze jest zastanowić się też nad oczyszczaniem organizmu. Dobry tutaj jest zeolit medyczny

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zaczynam odchudzanie i w sumie nie wiem od czego zacząć.

Warto zacząć od badań na początek tych profilaktycznych, po ich interpretacji można zacząć myśleć o zmianie nawyków żywieniowych, warto też włączyć jakąś aktywność fizyczną jeśli to tej pory jej nie było. Jeśli chcesz zapraszam na darmową konsultacje ☺️

Warto się zastanowić czy chcesz stracić na wadze czy również w centymetrach i rozmiarze ubrań ? Czy jesteś zdeterminowana czy to tylko luźna opcja na nadchodzącą wiosnę ?Czy samo schudnięcie wystarczy czy rozważasz modelowanie sylwetki ?Czy chcesz to robić sama czy szukasz wsparcia profesjonalnego ?
Zacznij od odpowiedzenia sobie na te pytania
Od tych odpowiedzi bedzie zależał początek pracy nad odchudzaniem , to proces i warto wykonać odpowiednie kroki we właściwej kolejności

Powrót