Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
U mnie miało to głównie związek z moim nowym wyglądem ( odstający brzuch, jakas taka bylam "rozlazla") i nowymi obiwiazkami ( i problemami z karmieniem). Przeszlo, gdy trochę wróciłam już do siebie i gdy zaakceptowałam nowa siebie.
Skoro między tobą i partnerem jest ok, jest zaufanie, zrozumienie i przestrzeń to sądzę, że to brak odpowiedniej regeneracji . Wiem to z własnego doświadczenia. Organizm jest mądry. Jeśli nie dostarczasz mu wystarczająco snu, regeneracji, jedzenia i odpoczynku to będzie blokował chęć na seks bo.. Skoro nie jesteś zadbać o siebie to nie masz warunków aby utrzymać przy życiu dziecko (organizm nie wie, że chcesz uprawiać seks dla przyjemności) Ja tak miałam z dietami i ostrymi redukcjami. Jak zaczęłam jeść (weszłam na masę) to nagle libido skoczyło max. To samo jak pojechałam na urlop tygodniowy (też bardzo intensywnie pracuje) zadbaj o siebie, zrelaksuj się ale tak uczciwie. Nie na tydzień z myślą że potem będzie trzeba nadrobić. Poustawiaj sobie obowiązki tak żeby na prawdę mieć luz i nie myśleć że po powrocie będziesz musiała włączyć obroty 2x. Zastanów się co faktycznie musisz robić, a co możesz odpuścić. Najlepiej 2 tyg wolnego weź. Ale bez ciśnienia i nastawiania się ze musi być poprawa. Zrelaksuj się dla relaksu nie dla celu. Polecam również zioła na lepsze libido https://loremvit.pl/produkt/libido-zmysly-i-sila/