Oczyszczanie Twarzy

Ambasada Kobiet

Babska Firma
Ekspert
W jaki sposób dbacie o czystość cery ?
Czego używacie do demakijażu a czego do mycia buzi ?
Polećcie innym paniom wasze ulubione produkty urządzenia do domowej pielęgnacji

Jakie znacie zabiegi oczyszczające dostępne w salonach kosmetycznych ???
Czy jakich korzystacie, a z jakich chciałybyście skorzystać z rabatem na wiosnę w Ambasadzie???

Ja chodziłam na wodorowe oczyszczanie i super efekt jak dla mnie a dodam,😗 że mam cerę trądzikowa.
Ostatnio w kopalni soli kupiłam sobie też piankę do mycia twarzy i wydaje mi się jest fajna

Ja mam szczoteczkę soniczną silikonową. Czy działa, to cięzko stwierdzić. Wydaje mi się że dzałałąby tak samo zwykła :) @Ambasada Kobiet a co sądzisz o oczyszczaniu wodorowym? Tylko tak prosto proszę wytłumacz na czym polega.

Szczoteczki soniczne są dobrym rozwiązaniem przy używaniu raz w tygodniu , zbyt bardzo naruszają barierę skóry...
Oczyszczanie wodorowe to zabieg przy użyciu maszyny która ma wbudowany generator wodoru ...głowica jednorazowa z wielkością i ksztaltem dobierana jest do stanu zanieczyszczen skóry ...ma dwa otwory jednym podawany jest generowany wodór z wodą a drugim siła podciśnienia zasysane są wytrącone ze skóry zanieczyszczenia ...czesto łączony z peelingami i innymi zabiegami na przyklad tzw. 6w1 ...zabieg mega pożyteczny dla każdego rodzaju skóry szczególnie na przełomie zimy i wiosny tak jak teraz i lata z jesienią ale jest zabiegiem całorocznym

Szczoteczki soniczne są dobrym rozwiązaniem przy używaniu raz w tygodniu , zbyt bardzo naruszają barierę skóry...
Oczyszczanie wodorowe to zabieg przy użyciu maszyny która ma wbudowany generator wodoru ...głowica jednorazowa z wielkością i ksztaltem dobierana jest do stanu zanieczyszczen skóry ...ma dwa otwory jednym podawany jest generowany wodór z wodą a drugim siła podciśnienia zasysane są wytrącone ze skóry zanieczyszczenia ...czesto łączony z peelingami i innymi zabiegami na przyklad tzw. 6w1 ...zabieg mega pożyteczny dla każdego rodzaju skóry szczególnie na przełomie zimy i wiosny tak jak teraz i lata z jesienią ale jest zabiegiem całorocznym
Bardzo dziękuję za tak szybką i profesjonalną odpowiedz. Mogę wiedzieć ile taki zabieg kosztuje w Kielcach i czy nadaje się do skóry delikatnej?

Zabieg nadaje się do każdego rodzaju skóry, bardzo indywidualnie dobierane są głowice nacisk siła oraz parametry aby uzyskać odpowiedni efekt ...w Ambasadzie Kobiet zabieg Oczyszczania Wodorowego jest zawsze wieloetapowy w połączeniu z analizą skóry oraz pielgnacyjnymi zabiegami koszt wizyty to 300zł

Powrót