Kabina prysznicowa jak wybrać odpowiednią?

Cześć dziewczyny. Potrzebuje polecajek producentów kabin prysznicowych i brodzików (za jakieś rozsądne pieniądze). Niestety z gotowych kabin (zestaw kabina + brodzik) większość ma opinie świadczących o złym dopasowaniu elementów oraz przeciekających brodzikach, odkształcających się przy stąpaniu.
Jeżeli to istotne to interesuje mnie kabina prostokątna 80x100, chrom
Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź

Lepiej na takich rzeczach nie oszczędzać. Brodziki akrylowe są budżetowym rozwiązaniem ale najlepiej wziąć te wypełnione sturodurem bo są stabilniejsze. Fajnym kompromisem są brodziki mineralne, nie są tak drogie jak z konglomeratu a bardzo wytrzymałe.

Witam, jeżeli chodzi o brodziki ja jestem fanem emalii- tutaj najlepiej sprawdzi się firma KAldewai- maja zresztą jeżeli dobrze pamiętam 25 lat gwarancji- one są nie do zdarcia, można je szorować pumeksem, wykąpać psa , palić i nie dość że się nie porysują , to nie zmieniają koloru.
Jeżeli chodzi o kabiny - najczęściej stosuje Ronala ( to firma która ma świetne podzespoły, bardzo dobrej jakości i powłoki ułatwiające czyszczenie naniesiona na etapie produkcji a nie chemicznie zewnętrznie po wszystkim) - na stronie jest konfigurator i można wybrać dokładnie dopasowany to swoich potrzeb produkt.
Jest jeszcze tych produktów na rynku ogrom. W razie czego służę radę. pozdrawiam

Powrót