Jak w tytule. Ciekawa jestem czy są tutaj emerytki młode duchem i zainteresowane rozmaitymi aktywnościami.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
A jakie na przykład?Jestem na etapie przeprowadzki końcówki remontu wizyty dzieci i wizyty u dzieci i aktywność fizyczna jest na razie na dalszym planie. Jestem bardzo zmęczona i potrzeba mi trochę spokoju. Nałogowo czytam książki.
Ciekawa jestem czy podobają wam się Kielce?Przepraszam bardzo ale nie jestem gotowa na aktywność. W 3 miesiące spakowaliśmy i zlikwidowaliśmy mieszkanie 150 m przeprowadziliśmy się ogarnęliśmy remont domu i się rozpakowaliśmy. Był to bardzo duży wysiłek. Mamy swoje lata i teraz muszę odpocząć. Co do książek preferuję obyczajowe, komedie kryminalne i historyczne. Kielce trochę znam .Mieszkają tu dzieci troche pozwiedzaliśmy Kielce i okolice. Teraz ograniczamy sie do krótkich spacerów. Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam również emerytkę z brakiem czasuWitam, emerytka z brakiem czasu. Cały czas coś tworzę ( rękodzieło), robię przetwory, octy, wina. Uwielbiam zbierać grzyby. Z pozostałych aktywności basen, spacery. Pozdrawiam.
Pozdrawiam również emerytkę z brakiem czasuA może pani zdecyduje się pokazać swoje rękodzieła? Jakie to są? Chętnie bym obejrzała.
Też lubię spacery. W ogóle jestem pod wrażeniem tylu zajęć.
A do czego pani używa tych octów?Cała zabawa z octami to to ,że trzeba codziennie mieszać. Na 1 l wody dodaję 4 łyzki cukru. Dodanie matki octowej przyspiesza cały proces.
To niestety nie dla mnie.Przede wszystkim , rano łyżka octu na szklankę wody. Ocet jabłkowy również na okłady na opuchliznę. Do płukania włosów. Dużo tego. Każdy ocet ma inne właściwości.