Buty mnie obcierają. Co robić?

Dziewczyny, czy tylko mnie obcierają buty noszone na gołą stopę? Nieważne, jaki fason, materiał itp. - no moja skóra nie może mieć bezpośredniego kontaktu z butami, bo od razu skóra staje się podrażniona i powstają lekkie obtarcia. A latem przecież w rajstopach chodzić nie będę
😂
Macie jakiś patent na zmniejszenie wrażliwości skóry stóp? Jakiś magiczny spray tworzący dodatkową barierę? Może jakieś posypki dla bobasów? Chętnie wypróbuję coś sprawdzonego
🙂

Też tak mam… Nie tylko się szalenie obcierają, ale też okrutnie pocą. Klapki, sandały czy inne odkryte buty. Bez względu na materiał i wykonanie. Stopa się ślizga momentalnie, jakbym ją smalcem nasmarowała, chodzić się nie da. A jak się poci- to każdy kurz, pyłek, piasek robi mi istne błoto w tym obuwiu i na stopie. Błoto się aż między palcami wylewa. Obrzydliwe.
A im stopa bardziej mokra, bo spocona, tym się bardziej obciera.
W tenisówkach i skarpetach nie mam takiego problemu. Wiadomo, jak upał wierutny, to i w tenisówkach się trochę stopa spoci, logiczne, ale nigdy do takiego stopnia, jak w odkrytych butach, że chodzić się nie da, bo się stopy na podeszwie ślizgają…
Jakbyś ogólnie szukała wygodnych trampek polecam stronę https://shopngo.pl/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy tylko mnie obcierają buty noszone na gołą stopę? Nieważne, jaki fason, materiał itp. - no moja skóra nie może mieć bezpośredniego kontaktu z butami, bo od razu skóra staje się podrażniona i powstają lekkie obtarcia. A latem przecież w rajstopach chodzić nie będę
😂
Macie jakiś patent na zmniejszenie wrażliwości skóry stóp? Jakiś magiczny spray tworzący dodatkową barierę? Może jakieś posypki dla bobasów? Chętnie wypróbuję coś sprawdzonego
🙂
Noszę stopki. Jeśli chodzi o preparaty, to ostatnio mam przeciw podrażnieniom to L3 prurigo maść.

Powrót