Stres i nawracające bóle głowy

Czy stres może być przyczyną nawracających bólów głowy? Jakie macie sprawdzone sposoby na jego redukcję? Szukam naturalnych metod na uspokojenie i lepsze samopoczucie.

Mi generalnie w podobnej sytuacji bardzo pomogła walka ze stresem. Polecam zredukować stres. Bóle głowy nadal mam, ogólnie nie wiem czy kiedykolwiek przejdą. Po prostu taka moja natura.

Aczkolwiek są o wiele rzadsze od kiedy jestem mniej zestresowanym człowiekiem:

https://loremvit.pl/ziola-na-uspokojenie/

Na tej stronie warto jest poczytać sobie o ziołach na uspokojenie.

Ostatnia edycja:
Jeżeli zależy ci na naturalnych metodach na uspokojenie i lepsze samopoczucie to dobrym wyborem jest refleksologia. To metoda, która wykorzystuje naturalne zdolności organizmu do samoregulacji i regeneracji. Poprzez ucisk odpowiednich punktów na stopach, twarzy czy dłoniach można pobudzić przepływ energii, poprawić krążenie i wspomóc funkcjonowanie narządów wewnętrznych.To nieinwazyjna i bezpieczna technika, która pomaga redukować stres, łagodzić ból, poprawiać sen i przywracać harmonię w ciele. Jest doskonałym uzupełnieniem tradycyjnych metod leczenia, wspierając zdrowie w naturalny sposób.

Jeśli czujesz, że stres zaczyna Cię przytłaczać, zapraszam Cię na sesję refleksologii.

Powrót