Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma jednej złotej rady jak schudnąć. "Oponka" na brzuchu, o której piszesz, może występować z powodu zbyt wysokiego kortyzolu.Szczerze mówiąc to w tym temacie liczyłam na odpowiedz dietetyka @Dietetycznie z pasja MH
@FabrykaRelaxu energia hormony u mnie w normie a o co chodzi z tą wo
Konsultuje prowadzę online@Dietetycznie z pasja MH dzięki za odpowiedź, bardzo chętnie skorzystam z takiej konsultacji jak tylko wrócę do Kielc.
Ekspertem w diecie nie jestem ale osobiście od stycznia schudłam około 10kg właśnie ograniczając węglowodany, a jeśli chodzi o wodę: składamy się w 70-80% z płynów nasz ciało to głównie płyny - woda. To bardzo szeroki temat ale tak na szybko. Układ limfatyczny ( czyli potocznie mówiąc właśnie ta woda ) wygląda bardzo podobnie jak układ krwionośny z tą różnicą że nie posiada pompy jak krwionośny. Oba układy możemy tak obrazowo porównać np. dostawcy jedzenia- krew oraz śmieciarze - limfa czyli w krwi znajdziemy wszytsko co nam potrzebne do życia ale to limfa zbiera śmieci. Jak wyobrażasz sobie rzekę piękna czysta rwąca to wszytsko jest ok a jak w tej rzece zrobi się zator bo płynie zbyt wolno i leniwie to robi nam się błoto i tworzą się zastoje. Dlatego trzeba pić wodę żeby limfa była rzadka i trzeba się ruszać żeby mięśnie ruszały limfę. Napisałam to bardzo chaotycznie jak chcesz więcej zapraszam do fabryki w piątek na 17.30Szczerze mówiąc to w tym temacie liczyłam na odpowiedz dietetyka @Dietetycznie z pasja MH
@FabrykaRelaxu energia hormony u mnie w normie a o co chodzi z tą wodą?