Cześć!
Z tej strony adwokatka od prawa rodzinnego
Odczarowuję swoją osobą ten zawód, który wydaje się cały czas niedostępny i elitarny. Przy mnie nie masz się czego obawiać. W mojej kancelarii będziesz czuła się komfortowo i na luzie - zapewniam Cię o tym
Mówię zrozumiałym językiem, mam stały kontakt z klientami, dostosowuję styl pracy do potrzeb i oczekiwań klientów.
A czym się zajmuję? Moja specjalizacja to:
Rozwody i separacje,
Alimenty na dzieci, małżonka, od dzieci, uchylenie alimentów etc.,
Ustalanie kontaktów z dziećmi,
Podział majątku wspólnego małżonków,
Władza rodzicielska i wiele, wiele więcej.
Ale jeśli Twój problem prawny coś innego niż sprawy wymienione wyżej (np. sprawy z zakresu prawa karnego) to również śmiało możesz się do mnie zgłaszać.
Moja kancelaria znajduje się w centrum Kielc, na ul. Targowej 18.
Zapraszam Cię! Wspólnie znajdziemy dla Ciebie odpowiednie rozwiązanie.

Instagram:
www.instagram.com
Polubmy się na Facebooku:
www.facebook.com
Z tej strony adwokatka od prawa rodzinnego

Odczarowuję swoją osobą ten zawód, który wydaje się cały czas niedostępny i elitarny. Przy mnie nie masz się czego obawiać. W mojej kancelarii będziesz czuła się komfortowo i na luzie - zapewniam Cię o tym

Mówię zrozumiałym językiem, mam stały kontakt z klientami, dostosowuję styl pracy do potrzeb i oczekiwań klientów.
A czym się zajmuję? Moja specjalizacja to:

Ale jeśli Twój problem prawny coś innego niż sprawy wymienione wyżej (np. sprawy z zakresu prawa karnego) to również śmiało możesz się do mnie zgłaszać.
Moja kancelaria znajduje się w centrum Kielc, na ul. Targowej 18.
Zapraszam Cię! Wspólnie znajdziemy dla Ciebie odpowiednie rozwiązanie.

KJW | Kancelaria Adwokacka Katarzyna Jagusińska Woś
Kancelaria Prawna Kielce. Dbamy o bezpieczeństwo prawne naszych Klientów. Radca Prawny Kielce, Adwokat Kielce, Mediator Kielce.

Instagram:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Polubmy się na Facebooku:

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Jagusińska-Woś | Kielce
Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Jagusińska-Woś, Кельце. Отметки "Нравится": 256 · Обсуждают: 1 · Посетили: 2. ▪ przetrwasz ze mną rozwód ▪ pomogę Ci podwyższyć alimenty ▪ razem ustalimy...
Ostatnia edycja: