KONKURS DLA KOBIET Z WŁASNYMI BIZNESAMI - Mój babski biznes

• Autor wątku Autor wątku admin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Wyróżniony
Status
Ten wątek został zamknięty.

admin

Administrator
Członek ekipy
KONKURS! 💼💼

Do wygrania 3 wizytówki reklamowe z kontami firmowymi:
Miejsce pierwsze - wizytówka w zakładce BABSKIE FIRMY na 3 miesiące + konto firmowe forum 3 miesiące (wartość nagrody 290 zł)
Miejsce drugie - wizytówka na 2 miesiąc + konto firmowe forum 3 miesiące (wartość nagrody 220 zł)
Miejsce trzecie - wizytówka na 1 miesiąc + konto firmowe forum 3 miesiące (wartość nagrody 140 zł)

Co należy zrobić?
1) W komentarzu napisz o sobie i swoim biznesie maksymalnie 10 zdań. Opisz to, czym się zajmujesz, dlaczego akurat taką dziedzinę działalności wybrałaś, co lubisz w niej najbardziej, dlaczego chcesz pokazać się na naszej stronie w zakładce babskie firmy?
2) dodaj zdjęcie (bez logo i nazwy firmy)
3) do 26 lutego (godzina 18.00) uzbieraj jak największą ilość reakcji pod swoim wpisem
4) Po wybraniu Twojego opisu pamiętaj o jak najszybszym dostarczeniu nam informacji niezbędnych do utworzenia reklamy

Uwaga!
– w opisie nie można wymienić nazwy swojej firmy/logo ani danych adresowych
– w konkursie mogą brać udział tylko konta prywatne kobiet oraz dziewczyny, które nie posiadają wykupionych wizytówek reklamowych na naszej stronie.
– zwyciężczynie zobowiązane są przesłać do 1 marca materiały niezbędne do utworzenia wizytówki (w tym rabat min. 20% na swoje usługi)
– wizytówki i konta firmowe aktywne będą od 1 marca
– spośród zgłoszeń wybierzemy 3 najciekawsze naszym zdaniem opisy (sugerować będziemy się również ilością reakcji i komentarzy na Wasze wpisy)

Załączniki

• Casual Work Woman Instagram Post.jpg
    Casual Work Woman Instagram Post.jpg
    73.7 KB · Wyświetleń: 12
Ostatnia edycja:
Będę pierwsza z komentarzem ? :) będzie łatwo... Ponieważ jeśli lubi się to co robi to można o tym pisać sporo. Pielęgniarka, podolog...oba zawody łączy profilaktyka, pielęgnacja, edukacja , niesienie ulgi w cierpieniu, poprawa komfortu fizycznego a przez to i psychicznego. Empatia i brak oceniania , bo ma się do czynienia z drugim człowiekiem, który znajduje się w przeróżnej sytuacji , kondycji finansowej, mieszkaniowej, chorobowej. Szczególnie bliskie są mi wyjazdy do miejsca zamieszkania, do osób starszych, które z różnych względów nie wychodzą już ze swoich 4 ścian... W zasadzie mam pewną misję :) myślę, że małymi kroczkami ją realizuję i będę realizowała pomimo przeciwności systemu :) a reklamy wszelakie które pozwolą mi dotrzeć do potrzebujących są dla mnie niezwykle cenne :)

IMG_20250218_085824.jpg

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Założyłam swoją firmę, ponieważ wierzę, że rozwój intelektualny dzieci jest kluczem do ich Sukcesu w przyszłości. Oferuję innowacyjne zajęcia edukacyjne, które uczą szybkiego liczenia na japońskim Sorobanie oraz skutecznych technik pamięciowych. Dzięki naszym metodom dzieci błyskawicznie zapamiętują informacje, co pomaga im w nauce i buduje pewność siebie. Tabliczka mnożenia przestaje być problemem, a matematyka staje się przyjemnością. Prowadzimy interaktywny kursy w szkołach oraz Online,które angażuja dzieci i rozwijają ich umiejętności w atrakcyjny sposób. Moim celem jest nie tylko poprawa wyników w szkole, ale także przygotowanie dzieci do wyzwań przyszłości. Mentalna arytmetyka wspiera koncentrację, kreatywność i logiczne myślenie – kluczowe cechy sukcesu w życiu zawodowym. Uwielbiam obserwować, jak moi uczniowie zyskują pewność siebie i zaczynają wierzyć we własne możliwości. Chcę pojawić się na Waszej stronie w zakładce „Babskie firmy”, by pokazać, że kobiety mogą zmieniać świat edukacji i inspirować młode pokolenia. Zapraszam rodziców do zapisania swoich dzieci na nasze zajęcia – to inwestycja w ich lepszą przyszłość!

Załączniki

• FB_IMG_1738785404175.jpg
    FB_IMG_1738785404175.jpg
    82.7 KB · Wyświetleń: 2
Pasja 💜 do piękna natury, koloru, zapachu kwiatów sprawiła, że postanowiłam stworzyć miejsce w Kielcach, moją kwiaciarnię 💜 miejsce, gdzie tworzę emocje- od zawsze chciałam by ludzie kwiatami wyrażali miłość, sympatię, wdzięczność, uznanie, szacunek, zrozumienie, podziękowanie...💜 codziennie wstaje z uśmiechem na twarzy, bo wiem, że dzielę się z innymi tym, co uwielbiam robić 💜
Chciałabym motywować, inspirować inne kobiety do spełniania marzeń, realizowania planów, chcę pokazać, że pasja i ciężka praca, sprawią, że będą spełnione i szczęśliwe robiąc to, co sprawia im największą radość 💜
Pozdrawiam, Marzena Kargulewicz 🙂

Załączniki

• inbound5331860262508162889.jpg
    inbound5331860262508162889.jpg
    1.2 MB · Wyświetleń: 0
Jestem Sylwia na codzień pracuje jako mentor , coach i trener osobisty a moja droga zawodowa zrodziła się z miłości do drugiego człowieka i chęci niesienia pomocy innym . Po trudnych doświadczeniach życiowych i zaburzeniu postanowilam podzielić się z innymi swoją historią i sobą więc nagrałam coś na YouTube i założyłam grupę wsparcia na Facebook . Chciałam podzielić się swoją wiedzą , doświadczeniem ale przede wszystkim pokazać innym że nie są sami ze swoim bardzo często nie rozumianym problemem zaburzeń lękowych czy trudnych doświadczeń . Chciałam pokazać , że warto walczyć o siebie i swoje marzenia , dokonywać zmian w sobie by odzyskać równowagę i szczęście . Przez ten czas poznałam setki ludzi , wielu pomogłam zmienić ich życie , dla wielu byłam ogromnym wsparciem i inspiracją to dawało mi wielką radość . Przez ostatnie 9 lat przeszłam ogromną przemianę , zmieniłam w sobie bardzo dużo co pozwoliło mi uwierzyć nie tylko w innych ale również w siebie co pokazało mi jakie zmiany są kluczowe i dlaczego . Dzięki grupie wsparcia i innym działaniom zobaczyłam , że to co robię i jak to robię jest bardzo ważne dla wielu osób. Postanowiłam zrobić kursy i tak chęć pomocy zamieniła się w moją wielką pasję bo szczęście drugiego człowieka jest moja wielka wartością właśnie to w mojej pracy kocham najbardziej - zmianę czyjegoś życia na lepsze . Mam misje na tym świecie jaką jest dzielenie się swoją wiedzą , doświadczeniem , historią , sobą i wyciąganie ręki do wszystkich którzy potrzebują bym ich chwyciła i poprowadziła w ich własnej drodze do szczęścia. Chciałabym pokazać się w babskich firmach by jak najwięcej kobiet poznało moje działania czy moją historię by odmienić również swoje życie ❤️

Załączniki

• IMG20250203105403.jpg
    IMG20250203105403.jpg
    1.4 MB · Wyświetleń: 3
BĄDŹMY AUTENTYCZNE, ALE ESTETYCZNE.

Od lat pasjonuję się kreatywnym marketingiem i pomaganiem kobietom w budowaniu profesjonalnego wizerunku w sieci. Specjalizuję się w prowadzeniu mediów społecznościowych, tworzeniu treści foto i wideo, a także projektowaniu graficznym. Uwielbiam obserwować, jak dobrze zaplanowana strategia potrafi wynieść biznesy na wyższy poziom. Moja praca łączy kreatywność z analityką, co sprawia, że każdy dzień jest pełen nowych wyzwań. Największą satysfakcję czerpię z pozytywnych opinii klientek, które dzięki mojej pomocy rozwijają swoje marki. W konkursie biorę udział, bo wierzę, że kobieca przedsiębiorczość zasługuje na większą widoczność, ale przede wszystkim chcę pokazać, jak ważna jest autentyczność. Chcę także, by więcej kobiet miało dostęp do skutecznych narzędzi marketingowych, które pomogą im odnieść sukces. Jeśli podoba Ci się to, co robię, zostaw reakcję i pomóż mi znaleźć się wśród wyróżnionych uczestniczek!
I35A6222max.JPG

Ostatnia edycja:
Jestem Jagoda i na co dzień pracuję w corpo. Po godzinach nieśmiało rozwijam swój biznes zwiazany z renowacją mebli. Niedawno postawiłam pierwszy odważniejszy krok i założyłam swój fanpage, bo zamierzam wystawić się na targach z moimi mebelkami. Zajęcie to zrodziło się z marzenia i pasji. Kiedy 10 lat temu wprowadziłam się do mieszkania po babci, gdzie byłam współlokatorką lekko sfatygowanego zajączka i komody Hałasa, wyobrażałam sobie, że zacznę odnawiać meble na moich skromnych 24 metrach kwadratowych. Wtedy zabrakło właściwego miejsca, czasu i wsparcia ukochanej osoby. Kiedy przeprowadziłam się do Kielc, kropki powoli zaczęły się łączyć. Marzę o tym, żebym kiedyś mogła uciec z korporacji i poświęcić się Jagodnym Renowacjom, które tworzę. Liczę na Was, że pomożecie mi to marzenie spełnić 😉

Załączniki

• inbound842020720364976529.jpg
    inbound842020720364976529.jpg
    348.9 KB · Wyświetleń: 2
  • inbound5790974240257658910.jpg
    inbound5790974240257658910.jpg
    329.5 KB · Wyświetleń: 2
❤️❤️Cześć Kobietki❤️❤️
Jestem mamą Julka 3 latka i Franka 10 lat a w grudniu 2024 spełniłam swoje marzenie i otworzyłam firmę (moje 3 dziecko) zajmująca się rozrywka,organizacja eventów, przyjęć oraz dekorowaniem każdej uroczystości. Jestem weeding plannerem i dekoratorem.
Wiele lat pracowałam na pełny etat w firmach typu korpo. To było bogate doświadczenie a zarazem naprowadzające na jeszcze większą ochotę na otworzenie swojego azylu.
Jak wiecie początki bywają trudne kiedy się zaczyna dużo pomysłów nie może ulec realizacji z uwagi na finanse bądź też brak możliwości przebicia.
Jednak ja wierzę, że marzenia zawsze dążą do pełnej realizacji i nie poddaje się.
W życiu trzeba iść po swoje bo jak nie my to kto?
Ściskam z miłością 💓
Martyna

Załączniki

• inbound756689583067958276.jpg
    inbound756689583067958276.jpg
    161 KB · Wyświetleń: 1
  • inbound1786236153769847980.jpg
    inbound1786236153769847980.jpg
    203 KB · Wyświetleń: 1
  • inbound8316159121629166899.jpg
    inbound8316159121629166899.jpg
    1.2 MB · Wyświetleń: 1
Refleksologia jest moja pasja, pozwala łączyć pracę z pomocą innym w naturalny sposób. W refleksologii doceniam przede wszystkim jej holistyczne podejście do zdrowia.Zajmuję się nią, ponieważ widzę, jak pozytywnie wpływa na zdrowie fizyczne i psychiczne ludzi, przynosząc ulgę w stresie czy bólach ciała. Fascynuje mnie, jak delikatne dotknięcie odpowiednich punktów na stopach, dłoniach, uszach czy twarzy może wpłynąć na poprawę samopoczucia. Każdy zabieg daje mi satysfakcję, kiedy widzę realne efekty u moich klientów. Chciałabym pokazać się na stronie w zakładce "babskie firmy", ponieważ refleksologia to nie tylko moja praca, ale także sposób życia, który chcę dzielić z innymi kobietami. Praca w tej dziedzinie daje mi możliwość łączenia pasji z misją pomagania innym. Uważam, że kobiety, które szukają równowagi w życiu, mogą znaleźć ulgę i harmonię w moich zabiegach. Lubię, kiedy mogę inspirować inne osoby do dbania o siebie w naturalny sposób. Dodatkowo, refleksologia jest doskonałym narzędziem do wspierania samopoczucia w codziennym życiu, co sprawia, że czuję się spełniona w tym, co robię.

Załączniki

• 1739799229963.jpeg
    1739799229963.jpeg
    73.9 KB · Wyświetleń: 6
  • 1739799229979.jpeg
    1739799229979.jpeg
    49.5 KB · Wyświetleń: 6
Ostatnia edycja:
Założyłam swoją firmę, ponieważ wierzę, że rozwój intelektualny dzieci jest kluczem do ich Sukcesu w przyszłości. Oferuję innowacyjne zajęcia edukacyjne, które uczą szybkiego liczenia na japońskim Sorobanie oraz skutecznych technik pamięciowych. Dzięki naszym metodom dzieci błyskawicznie zapamiętują informacje, co pomaga im w nauce i buduje pewność siebie. Tabliczka mnożenia przestaje być problemem, a matematyka staje się przyjemnością. Prowadzimy interaktywny kursy w szkołach oraz Online,które angażuja dzieci i rozwijają ich umiejętności w atrakcyjny sposób. Moim celem jest nie tylko poprawa wyników w szkole, ale także przygotowanie dzieci do wyzwań przyszłości. Mentalna arytmetyka wspiera koncentrację, kreatywność i logiczne myślenie – kluczowe cechy sukcesu w życiu zawodowym. Uwielbiam obserwować, jak moi uczniowie zyskują pewność siebie i zaczynają wierzyć we własne możliwości. Chcę pojawić się na Waszej stronie w zakładce „Babskie firmy”, by pokazać, że kobiety mogą zmieniać świat edukacji i inspirować młode pokolenia. Zapraszam rodziców do zapisania swoich dzieci na nasze zajęcia – to inwestycja w ich lepszą przyszłość!
Aneta to Kobieta biznesu i sukcesu. Jak podejmie się wyzwania to zawsze osiągnie zamierzony cel💪Dla niej, nie ma rzeczy niemożliwych💯

Super 👍🥰

🌺🌺🌺🩵

💪💪💪😉

Refleksologia jest moja pasja, pozwala łączyć pracę z pomocą innym w naturalny sposób. W refleksologii doceniam przede wszystkim jej holistyczne podejście do zdrowia.Zajmuję się nią, ponieważ widzę, jak pozytywnie wpływa na zdrowie fizyczne i psychiczne ludzi, przynosząc ulgę w stresie czy bólach ciała. Fascynuje mnie, jak delikatne dotknięcie odpowiednich punktów na stopach, dłoniach, uszach czy twarzy może wpłynąć na poprawę samopoczucia. Każdy zabieg daje mi satysfakcję, kiedy widzę realne efekty u moich klientów. Chciałabym pokazać się na stronie w zakładce "babskie firmy", ponieważ refleksologia to nie tylko moja praca, ale także sposób życia, który chcę dzielić z innymi kobietami. Praca w tej dziedzinie daje mi możliwość łączenia pasji z misją pomagania innym. Uważam, że kobiety, które szukają równowagi w życiu, mogą znaleźć ulgę i harmonię w moich zabiegach. Lubię, kiedy mogę inspirować inne osoby do dbania o siebie w naturalny sposób. Dodatkowo, refleksologia jest doskonałym narzędziem do wspierania samopoczucia w codziennym życiu, co sprawia, że czuję się spełniona w tym, co robię.
Ta cudowna kobieta swoją siłą energia i wolą może góry przenosić, a jednocześnie jej delikatność łagodzi wszelkie bolączki

Ta cudowna kobieta swoją siłą, niezłomnością i wolą potrafi góry przenosić, a dodatkowo swą delikatnością łagodzi wyszelkie bolączki

WYNIKI!

Wszystkim dziewczynom serdecznie dziękujemy za udział w konkursie :)🌷

Miejsce pierwsze - wizytówka w zakładce BABSKIE FIRMY na 3 miesiące + konto firmowe forum 3 miesiące (wartość nagrody 290 zł) - @Madlen
Miejsce drugie - wizytówka na 2 miesiąc + konto firmowe forum 3 miesiące (wartość nagrody 220 zł) - @LoveIsInTheAir
Miejsce trzecie - wizytówka na 1 miesiąc + konto firmowe forum 3 miesiące (wartość nagrody 140 zł) - @Jagoda Rosiak & @Andzia ck

Pozostałe opisy również fantastyczne, dlatego @Marzena Kargulewicz @Arletta Galera @Julita Korbel i @Sylwia Bujnowska otrzymują wizytówki reklamowe na 1 miesiąc - marzec! Prosimy o jak najszybsze dostarczenie niezbędnych materiałów.

Gratulujemy! 🏆

Prosimy o przesłanie na adres [email protected]:

- gotowego tekstu-opisu, kategorii działalności: (max 3, np. rękodzieło, psychoterapia, nieruchomości, kosmetologia)

- logo

- zdjęć (max. 9 fotek podpisanych wg wzoru: nazwa-firmy-foto-1)

- linków (do strony www, FB, IG), filmu (opcjonalnie)

- danych kontaktowych (telefon, email), lokalizacji-adresu

- nazwy i wysokości rabatu dla Czytelniczek KwmK (min. wartość zniżki - 20% rabatu udzielanego od regularnego cennika)

- i wszelkich informacji, które zawrzeć chcesz w poście reklamowym

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót