Weterynarz Kielce i okolice - kogo polecacie, kogo nie polecacie?

• Autor wątku Autor wątku Kasia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hej!
Los zesłał mi szczeniaka, chciałabym go zabrać do weterynarza na podstawowy "przegląd", ewentualne szczepienia, które można już wykonać itp.
Chciałabym, żeby to był ktoś to faktycznie ogarnia i podpowie mi co to za rasa, jaki wiek i jak o niego zadbać.
A więc jak w tytule - kogo polecacie, a kogo nie?
Jeśli jesteście na bieżąco i wiecie ile mogą kosztować takie usługi też z chęcią się dowiem ;)

Polecam świętokrzyskie centrum weterynarii (Maciej Grabiec i Pani Dorota Grabiec) https://serwer1881372.home.pl/autoinstalator/wordpress/?page_id=32 bo to kompetentni, doświadczeni lekarze z empatią.

Nie polecam św. Franciszek przychodnia weterynaryjna na Zapolskiej bo zmasakrowali mojego psa podejmując się operacji o której nie mieli pojęcia (korekta nosa i podniebienia u mopsa). Trzy miesiące mieliśmy wyjęte z życia, mops cierpiał niemiłosiernie, psu praktycznie z jednej strony odpadł cały nos po ich "zabiegu". Od razu napiszę, że mam całą dokumentację medyczną (wraz ze zdjęciami) i dwie niezależne opinie lekarskie na potwierdzenie swoich słów.

Potem właśnie Państwo Grabiec ze świętokrzyskiego Centrum Weterynarii wszystko "składali od nowa", żeby pies mógł żyć i jako tako funkcjonować

Powrót