KONKURS Mój babski biznes - wygraj reklamę swojej firmy!

Status
Ten wątek został zamknięty.

Kobieta w mieście Kielce

Administrator
Członek ekipy
Do wygrania 3 wizytówki reklamowo-rabatowe:

Miejsce pierwsze - wizytówka BABSKIE FIRMY + mały baner na 2 miesiące (wartość nagrody 290 zł)
Miejsce drugie - wizytówka BABSKIE FIRMY 2 miesiące (wartość nagrody 180 zł)
Miejsce trzecie - wizytówka BABSKIE FIRMY na 1 miesiąc (wartość nagrody 100 zł)
~~~~~~
Wyróżnienia - rabat 50% na wizytówkę BABSKIE FIRMY na 1 miesiąc

Co należy zrobić?

1) W komentarzu napisz o sobie i swoim biznesie maksymalnie 10 zdań. Opisz to, czym się zajmujesz, dlaczego akurat taką dziedzinę działalności wybrałaś, co lubisz w niej najbardziej, jaki rabat (wysokość i na co) oferowałabyś w wizytówce Czytelniczkom naszej witryny i dlaczego chcesz pokazać się na naszej stronie?
2) Dodaj zdjęcie/zdjęcia (w tym swoje), link do swojej strony lub social mediów.
3) W konkursie mogą brać udział jedynie właścicielki firm zarejestrowanych i działających w województwie świętokrzyskim.

Uwaga!
– zgłoszenia przyjmujemy TYLKO w komentarzach POD TYM POSTEM do 28 sierpnia (godzina 18.00),
– w konkursie mogą brać udział tylko dziewczyny, które nigdy nie były posiadaczkami wizytówek reklamowo-rabatowych na naszej stronie,
– zwyciężczynie zobowiązane są przesłać do 30 sierpnia materiały niezbędne do utworzenia wizytówki (w tym unikatowy, niedostępny nigdzie indziej rabat (min. 20%) na swoją usługę/usługi),
– 3 wybrane przez nas wizytówki aktywne będą od 1 września 2026 r.,
– spośród zgłoszeń wybierzemy najatrakcyjniejsze naszym zdaniem zgłoszenia;

1785575251193.png

1785575194765.jpeg

Ostatnia edycja:
Cześć! Jestem prawniczką z sercem na dłoni,

i chciałam dziś nisko wam się ukłonić.

Wertuje dla was wszystkie zawiłości,

By w Twoich prawach nie było sprzeczności!

Gdy mama po urlopie do firmy znów wraca,

Dbam o to, by godna czekała ją praca.

ZUS, błędy szefa czy trudne tematy?

Zamieniam obawy na zyski, nie straty!

Na prawo szłam z misją – pomagać każdemu,

by w setce przepisów nie utknął samemu :)

Dla Czytelniczek prezent wyjątkowy:

Rabat 30% na nasze rozmowy!

Załączniki

• sesjaKingaMW.png
    sesjaKingaMW.png
    2 MB · Wyświetleń: 0
Mam na imię Ola i prowadzę markę Aleksandra Kasza Fotografia w województwie świętokrzyskim.

Fotografuję przede wszystkim śluby, ale tworzę również sesje narzeczeńskie, rodzinne i kobiece.
Wybrałam tę drogę, ponieważ uwielbiam zatrzymywać emocje i wspomnienia, które z biegiem lat stają się bezcenne.
Największą satysfakcję daje mi moment, gdy klienci po raz pierwszy oglądają swoje zdjęcia i wzruszają się, wracając do tych chwil.
W swojej pracy stawiam na naturalność, swobodną atmosferę i autentyczne kadry.
Dla Czytelniczek Babskich Firm przygotowałabym 20% rabatu na reportaż ślubny oraz 30% na wszystkie sesje zdjęciowe.

Chcę dołączyć do Babskich Firm, ponieważ wierzę, że kobiece biznesy z Kielc i całego województwa świętokrzyskiego mają ogromną siłę, kiedy się wspierają i współpracują. Bardzo cenię inicjatywy, które promują lokalne przedsiębiorczynie i pomagają budować wartościowe relacje.

Mam nadzieję, że dzięki tej społeczności poznam inspirujące kobiety, nawiążę nowe współprace i dotrę do osób, które szukają fotografa na najważniejsze chwile swojego życia.

Będzie mi ogromnie miło stać się częścią Babskich Firm i wspólnie promować to, co najlepsze w naszym regionie. ❤️

Załączniki

• IMG_2801.jpeg
    IMG_2801.jpeg
    4.1 MB · Wyświetleń: 1
Nazywam się Katarzyna Gocał i stworzyłam HER BODY HOME – przestrzeń powrotu do ciała, czucia i siebie.
Od ponad dwudziestu lat jestem związana z ciałem poprzez taniec i aktorstwo, a z czasem ta droga zaprowadziła mnie także do pracy z oddechem, terapii czaszkowo-krzyżowej, praktyk somatycznych i opowieści.
HER BODY HOME narodziło się z mojego własnego doświadczenia i z coraz głębszego przekonania, że ciało wie o nas znacznie więcej, niż czasem jesteśmy gotowe usłyszeć.
W świecie pełnym rad, metod i odpowiedzi z zewnątrz najbardziej interesuje mnie tworzenie przestrzeni, w której kobieta może zatrzymać się na tyle, żeby znów usłyszeć siebie.
Najbardziej kocham właśnie te momenty, kiedy pojawia się więcej oddechu, miękkości i zaufania do własnego czucia.
Prowadzę sesje indywidualne, warsztaty i spotkania dla kobiet, łącząc pracę z ciałem i oddechem z ruchem, dotykiem, baśnią, symbolem i rytuałem.
Czytelniczkom Waszej witryny chciałabym podarować 30 % rabatu na pierwszą sesję indywidualną lub wybrany warsztat HER BODY HOME, jako zaproszenie do poznania tej przestrzeni poprzez własne doświadczenie.
Chciałabym pojawić się na Waszej stronie, ponieważ czuję, że mogą zaglądać tu kobiety, którym bliska jest podobna potrzeba – żeby na chwilę przestać szukać kolejnych odpowiedzi i zacząć słuchać tego, co już jest w nich.
Bo właśnie od tego, moim zdaniem, zaczyna się powrót do siebie.

https://www.instagram.com/her.body.home?igsh=MTYzcWl5aWVzMTRm&utm_source=qr

Załączniki

• IMG_7401.jpeg
    IMG_7401.jpeg
    745.5 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_8310.jpg
    DSC_8310.jpg
    213.1 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
✨ EDYTA SIDŁO NIERUCHOMOŚCI – bo nieruchomości to nie tylko metry kwadratowe. To emocje, decyzje i nowe początki.

Jestem Edyta Sidło – licencjonowany pośrednik nieruchomości i właścicielka marki Edyta Sidło Nieruchomości, którą stworzyłam z połączenia doświadczenia, ambicji, estetyki i ogromnej potrzeby pomagania ludziom w podejmowaniu jednej z najważniejszych decyzji w życiu. 🏡
W swojej pracy zajmuję się sprzedażą, zakupem i wynajmem nieruchomości, a każdą ofertę traktuję indywidualnie – od strategii ceny i przygotowania nieruchomości, przez profesjonalną prezentację i marketing, aż po bezpieczne doprowadzenie transakcji do finału.
Wybrałam nieruchomości, ponieważ fascynuje mnie połączenie biznesu, psychologii, ludzi i pięknych przestrzeni – tutaj każdy dzień przynosi nową historię.
Najbardziej lubię ten moment, kiedy nieruchomość przestaje być „ofertą”, a zaczyna być dla klienta jego miejscem, inwestycją albo początkiem nowego rozdziału życia.
Wierzę, że dobra sprzedaż nie zaczyna się od wystawienia ogłoszenia – zaczyna się od strategii, zaufania i właściwego pokazania wartości nieruchomości.
Dla Czytelniczek „Kobieta w mieście Kielce” przygotowałabym 20% rabatu na moje wynagrodzenie za usługę pośrednictwa przy sprzedaży lub zakupie nieruchomości.
Chcę pokazać się na tej stronie, ponieważ wierzę, że lokalne kobiety tworzą niezwykłą społeczność – przedsiębiorczą, odważną, ambitną i wzajemnie inspirującą się do działania.
A jeśli dzięki tej wizytówce choć jedna osoba znajdzie swoje wymarzone mieszkanie, sprzeda nieruchomość na naprawdę dobrych warunkach albo podejmie odważną decyzję o inwestycji – uznam, że było warto.
Edyta Sidło Nieruchomości – profesjonalizm, strategia i serce do nieruchomości. ✨

Załączniki

• Przesyłam wirtualną wizytówkę, aby kontakt ze mną był szybki i najwygodniejszy. Życzę miłego ...jpeg
    Przesyłam wirtualną wizytówkę, aby kontakt ze mną był szybki i najwygodniejszy. Życzę miłego ...jpeg
    266 KB · Wyświetleń: 2
Nazywam się Katarzyna Maj - dietetyk kliniczny, trener personalny i ogromna fanka psychologii oraz tego, jak głowa potrafi zmienić nasze podejście do własnego ciała i życia. ❤️

Moja praca to dla mnie coś więcej niż dieta, trening i kolejne cyferki na wadze - to przede wszystkim praca z kobietą, jej historią, potrzebami, emocjami i codziennością. Wierzę, że nie ma jednego idealnego planu dla każdej z nas, dlatego do każdej podopiecznej podchodzę indywidualnie i szukam rozwiązań, które naprawdę pasują do jej życia. Uczę, że zdrowie to nie zakazy i ciągła walka ze sobą, ale dobre jedzenie, ruch, nawodnienie, regeneracja i przede wszystkim czas dla siebie.

W swojej pracy dużo słucham, obserwuję i szukam tego, co jest aktualnie największą potrzebą - czasem będzie to zmiana diety, czasem dobrze dobrany trening, a czasem po prostu zatrzymanie się i spojrzenie na siebie trochę łagodniej. Chcę, żeby kobiety nie tylko widziały zmianę w lustrze, ale przede wszystkim poczuły ją w swojej głowie.

Uwielbiam pokazywać kobietom, jak dużo potrafi ich ciało - szczególnie wtedy, kiedy same jeszcze w to nie wierzą. Bo często największą barierą nie jest brak możliwości, tylko przekonanie, że „nie dam rady”. A ja bardzo lubię udowadniać, że dadzą. 😉

Wierzę, że każda z nas ma swoją historię, a nasze ciało jest jej częścią - nosi nasze doświadczenia, stres, emocje, siłę i wszystko to, przez co przeszłyśmy. Dlatego chcę pomagać nie tylko zadbać o nie od środka i od zewnątrz, ale przede wszystkim lepiej je zrozumieć, polubić i zobaczyć, ile jeszcze możemy razem z nim osiągnąć.

Wizytówka może pomóc dotrzeć do kobiet, które szukają pomocy i nie wiedzą jak zacząć lub ich problem jest bardziej złożony. Moje holistyczne podejście pozwoli im zacząć w odpowiedni sposób zadbać o siebie. Wymagam aktualnych badań krwi, współpracę opieram na szczegółowej ankiecie, więc jestem w stanie skutecznie doradzić jakie kroki należy podjąć, aby poprawić komfort swojego życia. Oferuję rabat 25% na konsultację oraz wszystkie rodzaje miesięcznej współpracy

Działam w Kielcach oraz online: https://holikate.pl/ https://www.instagram.com/dietetyk.katarzyna.maj/

Ostatnia edycja:
Nazywam się Ewa Wójcik i od blisko 20 lat zajmuję się terapią dzieci i dorosłych, pomagając im pokonywać trudności i odzyskiwać utracone możliwości
Na co dzień pracuję również w szpitalu, na oddziale neurologii, gdzie towarzyszę pacjentom, którym choroba często nagle odebrała sprawność, samodzielność i życie, jakie znali wcześniej.
Pomagam im krok po kroku odzyskiwać to, co zostało utracone i odnajdywać się w zupełnie nowej rzeczywistości.

Właśnie lata doświadczeń, setki poznanych historii i ogromna potrzeba stworzenia miejsca, w którym pomoc będzie naprawdę kompleksowa, sprawiły, że powstały Skrzydła Rozwoju – Centrum Terapii Dziecka i Rodziny w Zagnańsku.
Od początku zależało mi, aby rodzic, który szuka wsparcia dla swojego dziecka, nie musiał błądzić od gabinetu do gabinetu, ale mógł znaleźć specjalistów i kompleksową pomoc w jednym, przyjaznym miejscu.

Dziś Skrzydła to zespół terapeutów, który każdego dnia wspiera dzieci i dorosłych m.in. w obszarze logopedii, psychologii, integracji sensorycznej oraz wielu innych form terapii.
Najbardziej kocham momenty, kiedy widzę efekty naszej pracy – pierwsze słowa, przełamane bariery, małe kroki, które dla naszych podopiecznych i ich rodzin często oznaczają ogromne zwycięstwa.
Nie chcę jednak na tym poprzestać, Skrzydła cały czas rosną, a moim kolejnym marzeniem jest stworzenie miejsca oferującego kompleksowe wsparcie również osobom po udarach, wypadkach czy zmagającym się z konsekwencjami chorób neurologicznych, staram się stworzyć miejsce, w którym pacjent i jego rodzina nie zostaną sami po wyjściu ze szpitala.

Uważam że pomaganie nie powinno być przywilejem, dlatego staram się również tworzyć możliwości bezpłatnego wsparcia dla dzieci i osób posiadających opinię lub orzeczenie.

Czytelniczkom Kobiety w Mieście Kielce chciałabym zaoferować 20% rabatu na terapie w Skrzydłach Rozwoju, aby jeszcze więcej rodzin mogło poznać nas i skorzystać z naszej pomocy.

Chciałabym znaleźć się w zakładce „Babskie Firmy”, ponieważ za Skrzydłami stoi nie tylko firma, ale przede wszystkim kobieta, historie setek pacjentów i przekonanie, że nawet wtedy, gdy choroba lub trudności odbierają komuś skrzydła, można pomóc mu rozwinąć je na nowo. Wkładam w to całe swoje serce każdego dnia, by zmieniać czyjeś życie na lepsze!

Wierzę, że kobiece biznesy mogą mieć ogromną siłę – szczególnie wtedy, gdy ich rozwój oznacza jednocześnie możliwość pomagania innym. ❤️

LINK DO NASZEGO FB : https://www.facebook.com/p/Skrzydła-Rozwoju-Centrum-Terapii-Dziecka-i-Rodziny-61576333912131/
LINK DO NASZEGO IG: https://www.instagram.com/terapia.ze.skrzydlami/

Załączniki

• WhatsApp Image 2026-08-27 at 17.23.35.jpeg
    WhatsApp Image 2026-08-27 at 17.23.35.jpeg
    153.3 KB · Wyświetleń: 0
  • 786288277_889485267348994_5857002381248053864_n.jpeg
    786288277_889485267348994_5857002381248053864_n.jpeg
    172.9 KB · Wyświetleń: 0
Serdecznie dziękujemy za udział w konkursie :)🌷
Nagrody otrzymują:

🥇 Miejsce pierwsze - wizytówka BABSKIE FIRMY + mały baner na 2 miesiące (wartość nagrody 290 zł) @KingaMozgielWiecha
🥈 Miejsce drugie - wizytówka BABSKIE FIRMY na 2 miesiące (wartość nagrody 180 zł) @AleksandraKaszaFotografia
🥉 Miejsce trzecie - wizytówka BABSKIE FIRMY na 1 miesiąc (wartość nagrody 100 zł) - @HER BODY HOME Kasia Gocał oraz @Katarzyna Maj Dietetyk Trener
🏅 Wyróżnienie - rabat 50% na wizytówkę BABSKIE FIRMY na 1 miesiąc: @EwaWójcikSkrzydłaRozwoju @Edyta Sidło
~~~~~~

Gratulujemy! 🏆

Prosimy o dostarczenie niezbędnych materiałów do 30 sierpnia na adres: [email protected]

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    236.8 KB · Wyświetleń: 16
  • Pastelowy Minimalistyczny Dieta Dietetyk Zdrowe Odżywianie Konsultacje Cennik(5).jpg
    Pastelowy Minimalistyczny Dieta Dietetyk Zdrowe Odżywianie Konsultacje Cennik(5).jpg
    303.2 KB · Wyświetleń: 15
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót