A ATK3 Lip 27, 2026 #1 Szukam koleżanki, na pokładzie mąż, nastolatek i sporo wolnego czasu. Otwarta jestem na spotkania. Może którąż z Was jest na podobnym etapie życia ?
Szukam koleżanki, na pokładzie mąż, nastolatek i sporo wolnego czasu. Otwarta jestem na spotkania. Może którąż z Was jest na podobnym etapie życia ?
M Magdusia46 Lip 30, 2026 #2 ATK3 napisał: Szukam koleżanki, na pokładzie mąż, nastolatek i sporo wolnego czasu. Otwarta jestem na spotkania. Może którąż z Was jest na podobnym etapie życia ? Kliknij, aby rozszerzyć... Z miłą chęcią się z Tobą spotkam . Mam 46 lat i na pokładzie partnera, córkę lat 20 . Od niedawna wprowadziłam się do Kielc .
ATK3 napisał: Szukam koleżanki, na pokładzie mąż, nastolatek i sporo wolnego czasu. Otwarta jestem na spotkania. Może którąż z Was jest na podobnym etapie życia ? Kliknij, aby rozszerzyć... Z miłą chęcią się z Tobą spotkam . Mam 46 lat i na pokładzie partnera, córkę lat 20 . Od niedawna wprowadziłam się do Kielc .
A ATK3 Lip 30, 2026 #3 Magdusia46 napisał: Z miłą chęcią się z Tobą spotkam . Mam 46 lat i na pokładzie partnera, córkę lat 20 . Od niedawna wprowadziłam się do Kielc . Kliknij, aby rozszerzyć... Napisałam wiadomość prywatną
Magdusia46 napisał: Z miłą chęcią się z Tobą spotkam . Mam 46 lat i na pokładzie partnera, córkę lat 20 . Od niedawna wprowadziłam się do Kielc . Kliknij, aby rozszerzyć... Napisałam wiadomość prywatną