Konkurs dla Uczestniczek warsztatów 26.04.26

Kobieta w mieście Kielce

Administrator
Członek ekipy
Zapraszamy do KONKURSU Uczestniczki warsztatów.

Co należy zrobić?

1) Pstryknij wyjątkową/oryginalną fotkę podczas warsztatów 26 kwietnia.
2) Udostępnij ją we wpisie publicznym na swoich mediach społecznościowych (FB lub IG) wraz z krótkim opisem i linkiem do naszej strony www.kobietawmiesciekielce.pl.
3) Dodaj to samo zdjęcie w komentarzu pod TYM wątkiem konkursowym (na naszym forum) wraz z linkiem do udostępnionego na Twoim FB lub IG wpisu PUBLICZNEGO (wpis musi być widoczny dla wszystkich).
4) Autorki najciekawszych (naszym zdaniem) zdjęć zostaną nagrodzone!

Uwaga! W konkursie biorą udział TYLKO zgłoszenia spełniające powyższe warunki:
1. Konkurs przeznaczony jest TYLKO dla Uczestniczek Warsztatów.
2. W konkursie nie mogą brać udziału sponsorzy, organizatorzy, partnerzy wydarzenia.
3. Uczestniczki konkursu oświadczają, że są autorkami zgłoszonych fotografii lub posiadają pełne prawa autorskie do ich wykorzystania. Zgłoszenie pracy jest równoznaczne z potwierdzeniem powyższego oświadczenia. Na zdjęciach mogą znajdować się inne osoby (każda Uczestniczka spotkania podpisywała zgodę na udostępnianie swojego wizerunku).
4. Każda Uczestniczka może przesłać TYLKO jedno zdjęcie konkursowe. Zdjęcia dodatkowe (czyli 2-gie, 3-cie i kolejne NIE BIORĄ UDZIAŁU w konkursie).
5. Zdjęcia można przesyłać do 28 kwietnia 2026 r.
6. Uczestniczka spotkania to każda dziewczyna, która otrzymała zaproszenie (na adres email) i wzięła udział w spotkaniu.
7. Sponsorzy nie wymieniają nagród na vouchery/gotówkę/inne nagrody. Wygranych nagród nie można sprzedawać. Można je bezpłatnie przekazać/sprezentować we własnym zakresie innej osobie zalogowanej na forum (aby przekazać nagrodę należy wysłać do nas nick z forum obdarowanej osoby).
8. Nagrody do odbioru u Partnerów i Sponsorów (po wcześniejszym uzgodnieniu).

NAGRODY:
🎁1x voucher na sesję zdjęciową od MK LADY Fotografia
🎁1x voucher na sesję zdjęciową plenerową od Paulina Łukasik Fotografia
+ 2x rabat 50% na sesję zdjęciową plenerową od Paulina Łukasik Fotografia
🎁2x voucher na poradę/konsultację prawną od ADVancer Kancelaria Radcy Prawnego Marlena Rębelska
🎁1x voucher na 150 zł na jedzenie napoje i desery od Restauracja Kreatywna
🎁1x voucher na osobistą analizę kolorystyczną i ebook z opisem typu kolorystycznego, zestawieniem kolorów i wskazówkami od Stylowa Transformacja
🎁1x voucher na konsultację prawną od Expert Lex
🎁2x karnet na 8 wejść na zajęcia Zumba Fitness od Zumba By Yolanda
🎁
1x naszyjnik mgiełka na szyję od Rękodzieło i Spiżarnia Jadwiga Męczarska
🎁
1x bransoletka z kamieniami wulkanicznymi od Rękodzieło i Spiżarnia Jadwiga Męczarska

Rozwiązanie konkursu do 30 kwietnia 2026 r. - wyniki ogłosimy w komentarzu pod TYM wątkiem.
Zapraszamy do zabawy!

Ostatnia edycja:
To były wyjątkowe kobiece warsztaty, pełne kreatywności, śmiechu i miłych rozmów 💛
Malowałam swój własny obraz 🎨, tworzyłam flower boxy 🌸, zrobiłam piękną broszkę, a nawet… odegrałam scenkę „finansową”, ucząc się przy tym, jak rozpoznawać zagrożenia i działać świadomie 💬
To niesamowite, jak w jednej przestrzeni można połączyć rozwój, zabawę i kobiecą energię 🤍
Ogrom wdzięczności za organizację 🩷Aniu stworzyłaś coś naprawdę wartościowego 🙌

Załączniki

• IMG_2146.jpeg
    IMG_2146.jpeg
    1.6 MB · Wyświetleń: 2
  • IMG_2143.jpeg
    IMG_2143.jpeg
    2.2 MB · Wyświetleń: 2
  • IMG_2149.jpeg
    IMG_2149.jpeg
    1.4 MB · Wyświetleń: 2
  • IMG_2140.jpeg
    IMG_2140.jpeg
    2.5 MB · Wyświetleń: 2
Ostatnia edycja:
To były Warsztaty dla Kobiet po Babskim Targu Kielczanka - 26 kwietnia, które miały wszystko! 💜

Świetna atmosfera? ✅
Nowe koleżanki? ✅
Śmiech do łez? ✅
Rozmowy o dziurkach? ✅✅✅ ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi 😜)

Bo kiedy spotykają się kobiety, nie ma nudnych tematów 😜

Dziękuję za mega energię ‼️😃
www.kobietawmiesciekielce.pl

Załączniki

• IMG_20260426_163211.jpg
    IMG_20260426_163211.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 6
  • IMG_20260426_154006.jpg
    IMG_20260426_154006.jpg
    1.1 MB · Wyświetleń: 6
  • IMG_20260426_152543.jpg
    IMG_20260426_152543.jpg
    987.9 KB · Wyświetleń: 6
Warsztaty „Kobieta w mieście” w Kielcach to była czysta energia i świetna atmosfera! ✨💛 W luźnym, pełnym śmiechu klimacie tworzyłyśmy piękne boxy kwiatowe 🌺, kolorowe ekobroszki 🌸 i próbowałyśmy swoich sił z pędzlem 🎨

Do tego garść praktycznej wiedzy z plastrowania dynamicznego ciała 💪🩹, mnóstwo rozmów i pozytywnych emocji 💕😊 No i oczywiście pyszności, które dopełniły całość 🍰☕

Załączniki

• kwmk2026.jpg
    kwmk2026.jpg
    140.9 KB · Wyświetleń: 2
https://www.facebook.com/share/p/1C4SQPrz6a/
Ach co to był...y za warsztaty 😄 (bo balu nie było 🤪)🧨 Wszystko świetnie zorganizowane, dopracowane, pomyślane i poprowadzone przez Anna Be A dzięki wspaniałym animatorkom i uczestniczkom, chyba wszystkie rewelacyjnie się bawiłyśmy 🤩 Były warsztaty florystyczne (najlepsze życzenia z okazji Waszego dzisiejszego święta 💐); robiłyśmy własną broszkę z tkanin-taki projekt zerowaste, mocno kreatywny z Pracownia pod Kasztanem 🪡 Następnie dziewczyny porwały nas do malowania (z winem 😜), przełamując bariery, opory i udowadniając, że każda potrafi namalować obraz 🎨🖼 A na koniec relaks z masażem i nauka kinesiotapingu 🩹 Wszystko z wielkim bagażem uśmiechów, śmiechów, żartów, z dystansem i pokazaniem, jak pięknie jesteśmy inne, co wyrażamy w swojej twórczości 🩵💜💚🩷 Dzięki 😘

Załączniki

• Polish_20260427_103232866.jpg
    Polish_20260427_103232866.jpg
    1.9 MB · Wyświetleń: 3
‎Wspaniały czas, świetnie przygotowane spotkanie 🤗 , różne scenki (moje 5 minut jako aktorki 🤣) , które następnie były omówione pod kątem prawa i przepisów bankowych przez kompetentne kobiety (ważne tematy) . Zajęcia bardzo ciekawe, wciągające i inspirujące 🥰, jestem pod wrażeniem a najbardziej zaskoczona swoim nowymi umiejętnościami, jak zrobienie flowerbox💐, broszki 🌼 czy namalowanie obrazu.👩‍🎨🖌️🖼️...nooo tego po sobie się nie spodziewałam 🫢😁. Bardzo dziękuję organizatorce i szkoleniowcom za przekazanie tajników artystycznych 💐🥰

Załączniki

• inbound2766485038460270157.jpg
    inbound2766485038460270157.jpg
    309.8 KB · Wyświetleń: 2
Na tych warsztatach odkryłam coś, o czym nie miałam pojęcia.
Że potrafię malować. 🎨
Że czuję florystykę. 🌿
Że moje ręce tworzą piękne broszki i potrafią masować.
Że mam w sobie więcej, niż myślałam.
Dziękuję Wam z całego serca – jesteście cudowni. 💛
Czas spędzony w towarzystwie ludzi z pasją i pełnych życia to coś, do czego chcę wracać.
I wrócę. Z radością. Bo jak powiedział Jim Rohn – jesteśmy średnią pięciu osób, z którymi przebywamy. https://www.facebook.com/share/p/1CfjkiX1G3/A ja chcę być otoczona dokładnie takimi ludźmi jak Wy. 🌸 www.kobietawmiesciekielce.pl

Załączniki

• FB_IMG_1777401050516.jpg
    FB_IMG_1777401050516.jpg
    92 KB · Wyświetleń: 1
Powrót