Samsung s23 ultra

Hej, zastanawiam się nad zakupem Samsunga S23 Ultra, ale na wielu ogłoszeniach z używkami widzę że jest pęknięta szybka. Czy to znaczy że ten model jest łatwo uszkodzić? Z moimi zdolnościami wolałabym coś bardziej wytrzymałego. Wiadomo, używam szkła hartowanego. Ale piszę ten post z popękanego Pixela 7A i już mam dość.
🤣
Do 2000 zł warto kupić tego Samsunga, czy lepiej coś innego? Biorę pod uwagę zarówno jowy jak i używany, ale mieszkam zagranicą i tu jest ograniczony wybór. Zależy mi tylko na dobrym aparacie i baterii, fajnie jakby miał rysik i był w miarę duży. Co polecacie?

Pracuje na kuchni, jestem niezdarna - mój model nie ma ze mną łatwo. Od nowości (no, od momentu zakupu bo kupiłam używkę), czasem muszę sobie tylko przypomnieć żeby raz na jakiś czas wytrzepać spod etui co tam się nazbierało. Upadł mi wiele razy, ale tfu tfu odpukać, nic się nie stało, chociaż ze dwa razy byłam pewna, że to już klops. Moim zdaniem telefon prawie kompletny - kwestia tylko czy komuś się podoba estetyka zdjęć Samsunga, bo niektórzy jej nie lubią. Najbardziej niesmiesznym żartem jest to abstrakcyjnie wolne ładowanie, zdaje się, że dopiero S26U ma mieć, to jest żart, faktycznie. Bateria niezła, rysik klasa. Mam Samsunga od S3, przeszłam przez prawie wszystkie modele i ten jest zdecydowanie mój ulubiony. Ino jest to duży telefon, ja mam małe dłonie, ale obiektywnie jest to telefon spory. Nie wiem co masz ma myśli "duży", ale S23U w tym temacie akurat dowozi fest

Na stronie jest kilka porad jakie zabezpieczenia wybrać :)

Ostatnia edycja:
Powrót