Ambasada Kobiet
Ekspert
Jak to u was wygląda pielęgnacja u kosmetologa w gabinecie czy jednak zacisze domowe ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Niewielu kosmetologów raczej kosmetolożek mi pomogło, więc wybieram zacisze
Nie mam teraz żadnych kłopotów, jednak problem u mnie w tkwił w kosztach serii zabiegów. Byłoby super, gdyby można było płacić ratalnie. Zbyt łamliwe paznokcie nie wystarczy przecież pokryć hybrydą. A zbyt sucha cera to także dieta i suplementy.Z jakim zagadnieniem byłaś u kosmetolożek i nie uzyskałaś pomocy ?
Czy poradziłaś sobie w pielęgnacji domowej czy po prostu się zniechęciłaś?
Nie mam teraz żadnych kłopotów, jednak problem u mnie w tkwił w kosztach serii zabiegów. Byłoby super, gdyby można było płacić ratalnie. Zbyt łamliwe paznokcie nie wystarczy przecież pokryć hybrydą. A zbyt sucha cera to także dieta i suplementy.
Super, że w Ambasadzie Kobiet można płacić ratalnie, to spore ułatwienie, tym bardziej, że przecież na ogół nie widać od razu efektów, co troszkę frustruje.Płatność ratalna jest dostępna w Ambasadzie Kobiet ,prosto bez zbędnych formalności .
Jesli chodzi o cerę jak najbardziej zgodzę się dieta i suplementacja powinny iść równo z pielęgnacją. Paznokcie przy okazji też mogą na tym skorzystać …