Pielęgnacja domowa czy gabinetowa ?

Do kosmetologa chadzam raz na ruski rok. Raczej dbam o skórę w domu. Krwmy, maseczki, peelingi. Byłam też na serii masaży kobido, nie widzŵ jakiwgoś efektu wow.

Jeśli chodzi o masaże to przynoszą fantastycznie efekty przy prawidłowym i systematycznym wykonywaniu .Systematycznie czyli codziennie jednak należy robić to umiejętnie ponieważ można uzyskać odwrotny efekt np. rozciągnięcia skóry

Z jakim zagadnieniem byłaś u kosmetolożek i nie uzyskałaś pomocy ?
Czy poradziłaś sobie w pielęgnacji domowej czy po prostu się zniechęciłaś?
Nie mam teraz żadnych kłopotów, jednak problem u mnie w tkwił w kosztach serii zabiegów. Byłoby super, gdyby można było płacić ratalnie. Zbyt łamliwe paznokcie nie wystarczy przecież pokryć hybrydą. A zbyt sucha cera to także dieta i suplementy.

Płatność ratalna jest dostępna w Ambasadzie Kobiet ,prosto bez zbędnych formalności .
Jesli chodzi o cerę jak najbardziej zgodzę się dieta i suplementacja powinny iść równo z pielęgnacją.Paznokcie przy okazji też mogą na tym skorzystać …
Nie mam teraz żadnych kłopotów, jednak problem u mnie w tkwił w kosztach serii zabiegów. Byłoby super, gdyby można było płacić ratalnie. Zbyt łamliwe paznokcie nie wystarczy przecież pokryć hybrydą. A zbyt sucha cera to także dieta i suplementy.

Płatność ratalna jest dostępna w Ambasadzie Kobiet ,prosto bez zbędnych formalności .
Jesli chodzi o cerę jak najbardziej zgodzę się dieta i suplementacja powinny iść równo z pielęgnacją. Paznokcie przy okazji też mogą na tym skorzystać …
Super, że w Ambasadzie Kobiet można płacić ratalnie, to spore ułatwienie, tym bardziej, że przecież na ogół nie widać od razu efektów, co troszkę frustruje.
Ciekawa jestem jakie zabiegi na zmęczoną cerę rekomendujecie.

Ja stosuję pielęgnację domową, czyli demakijaż, pielęgnacja, raz w tygodniu peeling, maska. Ale od czasu do czasu, w zależności od potrzeb idę do kosmetyczki, przede wszystkim na oczyszczanie, bo tego wymaga moja skóra. Poza tym wybieram też inne zabiegi 😉

Powrót