Myślisz, że potrzebujesz większego mieszkania? Nie. Potrzebujesz lepszej organizacji.

Ile razy w Twojej głowie pojawiały się myśli:
💭 „Gdybyśmy mieli dodatkowy pokój, byłoby łatwiej...”
💭 „Brakuje nam miejsca, wszystko się nie mieści...”
💭 „Chcielibyśmy się przeprowadzić, bo ten dom jest dla nas za mały, ale przy obecnych cenach nieruchomości to niemożliwe…”

A może problem wcale nie leży w metrach kwadratowych?

Na co dzień pracuję z kobietami, które żyją w domach czy mieszkaniach, które teoretycznie są za małe na ich potrzeby.
A jednak... kiedy wspólnie ogarniamy przestrzeń – nagle robi się miejsce. Na wszystko.

🔸 U jednej z moich klientek stworzyłyśmy przestrzeń do przechowywania licznej kolekcji butów (50 par!!)
🔸 Inna w domu jednorodzinnym zyskała biuro, bo wykorzystałyśmy przestrzeń w korytarzu, która była „składowiskiem wszystkiego”.
🔸 Jeszcze inna po naszej współpracy uznała, że jej mieszkanie jest wystarczające, tylko potrzebowała systemów i wsparcia w decyzjach.

📌 Brak miejsca to często nie problem metrażu, tylko:
– zbyt wielu przedmiotów,
– braku funkcjonalnych stref,
– braku systemów organizacji,
– rzeczy „na kiedyś” i „na wszelki wypadek” tzw. ,,Przydasie”
– przedmiotów z przeszłości, które błędnie uznajemy za pamiątki

Czy Ty też czujesz, że Twoje mieszkanie Cię przytłacza?
Zamiast kupować większe mieszkanie lub frustrować się, że nie możesz sobie na nie pozwolić – może warto odzyskać przestrzeń, którą już masz?

📩 Napisz w komentarzu, z czym się zmagasz, a ja podpowiem, od czego możesz zacząć.
A jeśli potrzebujesz wsparcia – jestem tu, żeby to przeprowadzić z Tobą (albo za Ciebie 😉).

🗓️ W październiku mam jeszcze kilka wolnych terminów na lekcje samodzielnej organizacji online lub spotkania u Ciebie w domu.
Nie czekaj, aż przestrzeń zorganizuje się sama – zrób pierwszy krok i napisz do mnie.

Odwiedź też moją stronę internetową:
www.logistykaporzadku.pl
lub zaobserwuj mnie w SM:
FB: IG:
Z pozdrowieniami
Martyna
Logistyka Porządku

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    341.1 KB · Wyświetleń: 1
  • 6.jpg