Praca w sekretariacie szuka kobiety!

Cześć dziewczyny! Poszukuję do pracy kobiety o sympatycznym usposobieniu, która ładnie się wypowiada i ma wysoką kulturę osobistą.
  • Praca w recepcji 8h dziennie
  • wymagany strój służbowy \zapewniamy\
  • wymagana bardzo dobra znajomość obsługi komputera, sprawne poruszanie się po fb oraz stronach internetowych, korzystanie z wyszukiwarki, przeglądarek, programu word, canva, excel
  • zapewniamy dobrą pensję, miłą atmosferę i stabilną pracę na umowę
  • angielski mile widziany
  • wymagane dokładność, umiejętność czytania ze zrozumieniem, lekka mowa i pismo
Celowo nie podaję adresu email, bo nie chcę żeby ktoś myślał, że to jakiś scam, wyłudzanie danych itp itd. Piszcie do mnie tutaj w wiadomości prywatnej, nie podawajcie żadnych danych, telefonów ani niczego takiego. Dosyć mam zamieszczania ogłoszeń w społecznościówkach, bo odzywają się osoby, które nie tylko nie znają wyżej wymienionych, ale nie potrafią wysłać emaila. Napiszcie tylko kilka zdań o sobie, które pomogą mi zdecydować do kogo się odezwać i kogo zaprosić na rozmowę. Poszukuję ogarniętej, energicznej kobiety, może nawet w niedalekiej przyszłości dwóch w wieku 20-50 lat. Bardzo proszę krótko i treściwie.
Praca od końca września/początku października. Możliwe, że wcześniej przeprowadzę małe bezpłatne szkolenie.

Edit.
Drogie Kobietki!
Napisałam ogłoszenie w konkretny sposób w konkretnym miejscu nie bez przyczyny :) Pierwszy etap rekrutacji jak otrzymuję od Was wiadomość mam za sobą. Nie chcę żadnych waszych danych, proszę tylko o zgłoszenia wedle tego, co napisałam wyżej. Nie odpowiadam na wiadomości typu proszę więcej szczegółów. Odpowiem tylko na wybrane zgłoszenia i tylko w wiadomości. Podam swoje dane do kontaktu, żebyście się czuły bezpiecznie i nieprzymuszane do udostępniania swoich danych.
Z pozdrowieniami
Gosia M.

Ostatnia edycja:
Powrót