Kredyt, doradca kredytowy

Szykuję się do starań o kredyt na zakup mieszkania. Nie mam jeszcze nic konkretnego, tylko plany. Kiedy najlepiej wybrać się do doradcy kredytowego? Jak się już ma jakiś konkret, czy wcześniej żeby zbadać swoją zdolność? Ile kosztuje taka wizyta? Ile trwa załatwianie takiego kredytu?

Proponuję przejść do doradcy hipotecznego w banku i sprawdzić jakie formalności będą niezbędne. Przeliczycie zdolność kredytową, co pozwoli zobaczyć na jaką kwotę możesz liczyć kredytu. Doradca w banku za taką usługę nie pobiera żadnych opłat. Zgodnie z ustawą decyzja do kredytu hipotecznego musi być wydana maksymalnie w ciągu 21 dni. Zapraszam oczywiście do kontaktu pokieruje Cię do odpowiedniej osoby gdzie zostaniesz poprowadzoną za rękę na każdym kroku transakcji.

Zdecydowanie polecam, umówić się na spotkanie z ekspertem, ono nic nie kosztuje, a myślę, że wiele zyskujesz. Dowiesz się, jak wygląda proces kredytowy, od czego zacząć, jakie dokumenty przygotować. i to co najważniejsze, czy masz zdolność kredytową. Ponadto poznasz jakie warunki mogłabyś dziś otrzymać, ile takie procedury w bankach mogą trwać, na co zwrócić uwagę, te i inne informacje często mają wpływ na podjęcie decyzji co do zakupu na kredyt, i czasu w jakim będziesz się o niego starać. A kiedy zdecydujesz się na finansowanie nieruchomości kredytem, taki ekspert poprowadzi Cię krok po kroku od wyboru oferty, do etapu omówienia decyzji/umowy i finalnie podpisania umowy w banku. Jeśli masz pytania zapraszam do kontaktu

Szykuję się do starań o kredyt na zakup mieszkania. Nie mam jeszcze nic konkretnego, tylko plany. Kiedy najlepiej wybrać się do doradcy kredytowego? Jak się już ma jakiś konkret, czy wcześniej żeby zbadać swoją zdolność? Ile kosztuje taka wizyta? Ile trwa załatwianie takiego kredytu?
Powinnaś udać się do doradcy kredytowego jak najwcześniej, żeby zweryfikować swoją zdolność kredytową i wtedy planować kupno mieszkania.

Powrót