Jak delikatnie powiedzieć rodzicom że są za głośno w sypialni?

Cześć! Pisze tu bo dużo tu jest kobiet starszych i młodszych a ja poznam punkty widzenia i rady was wszystkich. Słuchajcie, problem jest taki, ze mieszkam z rodzicami. Dom jest spory, w weekendy przyjeżdża mój chłopak i wtedy jest największa wtopa. Moj rodzice bardzo się kochają, czasem kilka razy w tg XD. Ja się przyzwyczaiłam ale jak on u mnie nocuje to mi tak głupio jak słychać ich jak sobie ogladamy film. Niby się śmiejemy i wogóle ale czy myślicie że to będzie chamskie jak zwrócę im uwagę jakoś humorystycznie żeby byli chociaż trochę ciszej jak mam gości? Jaem, że to ich dom, że mogę iśc z chłopakiem do hotelu itd. Nie zrozumcie mnie że ja się panoszę w domu rodziców, którzy mnie utrzymują. Chodzi tylko o to jak to zro zrobić, żeby ich nie urazić i żeby jednak nie wpłynąć negatywnie na ich "stosunki" xD. Macie jakieś rady? Może nawet gotowe teksy? :) Dziękować i prosić o wyrozumiałość 😅

Uśmiałam się! Z tego co puszesz chyba kontakt z rodzicami masz dobry. Rzuć minochodem żeby przytulali się ciszej bo chlopak się zawstydza. Myślę ze skoro Ty ich rozumiesz oni zrozumieją ciebie. No i ogolnie mysle ze to fantastycznie ze twoi rodzice sa tak blisko a ty tak dbasz o ich relację. Bardzo pozytywny post.🥰

Boże moi starzy zawsze chcieli się zabić. Jakby się bzykali ciągle to bym była szczęśliwa że oni są. Zazdroszę rodzicom takiego związku. A na powaznie to może po prostu chłopakowi powiedz ze tak mają i tyle jak to dla cb nie problem to on też nie powinien miec problemu. Niech się bzykają na zdrowie!!!!:love::love:🤗

Powrót